28 / 03 / 2024

Erdoğan Bayraktar: Gayrimenkul sektörüne ivme kazandırdık!

 Erdoğan Bayraktar: Gayrimenkul sektörüne ivme kazandırdık!

3.'sü düzenlenen "Gayrimenkul Zirvesi"ne telekonferansla katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Türkiye'de gayrimenkul sektörünün şehircilik anlayışı içinde ve bilime dayalı bir şekilde gelişmesi en büyük arzumuzdur" dedi...



Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Demeği (GYODER) tarafından 13.'sü düzenlenen "Gayrimenkul Zirvesi"ne telekonferansla katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, "Türkiye'de gayrimenkul sektörünün şehircilik anlayışı içinde ve bilime dayalı bir şekilde gelişmesi en büyük arzumuzdur" dedi. Bayraktar, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatınm Ortaklığı Demeği tarafından düzenlenen "Gayrimenkul Zirvesi"ne telekonferansla katıldı. Gayrimenkul sektörünün dünyada hızla büyüdüğünü ve geliştiğini hatırlatan Bayraktar, sektörün Türkiye'de de son 10 yılda büyük ivme kazandığını söyledi. 


DÖNÜŞÜM CANLILIK GETİRİYOR 


Bayraktar, şöyle konuştu: "Türkiye'de gayrimenkul sektörünün şehircilik anlayışı içinde ve bilime dayalı bir şekilde gelişmesi en büyük arzumuzdur. Hedefimiz, önümüzdeki dönemde Türkiye'nin başlatmış olduğu kentsel dönüşüm seferberliği ile Türkiye'yi afet risklerinden koruyarak yeniden yapılaşmasını sağlamaktır. Türkiye'de şehirleşme giderek artmaktadır." 


MÜTEAHHİDLERİMİZİN BAŞARISI 


O Sektörün son yıllarda önemli bir atak yaptığını anlatan Bayraktar, Türk inşaat sektörünün dünyada rol belirleyici hale geldiğini kaydetti. Bayraktar, Türk müteahhidlerinin büyük başarılara imza attığını hatırlatarak, giren döviz açısından da inşaat sektörüne çok ciddi ihtiyaç olduğunu vurguladı. 


Yeni Şafak