18 / 04 / 2024

Cityscape Turkey 2017 fuarı yine avantajlar sunuyor!

Cityscape Turkey 2017 fuarı yine avantajlar sunuyor!

Katılımcı firmaların fuara yönelik düzenledikleri kampanyalarla konut alıcılarına ve yatırımcılara yine özel avantajlar sunmaya hazırlanan Cityscape Turkey 2017, uluslararası arenada gördüğü yoğun ilgi ile de yabancıya konut satışlarına katkı sağlamaya devam edecek.


Türkiye gayrimenkul sektörü, en prestijli küresel platformlardan biri olan Cityscape ile uluslararası arenada podyuma çıkmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yıl ilk kez kapılarını aralayan ve 67 firmanın katılımı, 54 ülkeden 7 binden fazla ziyaretçi ile büyük başarı elde eden Cityscape Turkey, 23-25 Mart tarihleri arasında ikinci kez kapılarını aralayacak. İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Cityscape Turkey 2017, yine gayrimenkul sektörünün küresel buluşma noktası olacak.


Katılımcı firmaların fuara yönelik düzenledikleri kampanyalarla konut alıcılarına ve yatırımcılara yine özel avantajlar sunmaya hazırlanan Cityscape Turkey 2017, uluslararası arenada gördüğü yoğun ilgi ile de yabancıya konut satışlarına katkı sağlamaya devam edecek. Türkiye’nin yanı sıra 16 yıldan bu yana Dubai, Abu Dhabi, Katar, Kuveyt, Mısır, Güney Kore, Suudi Arabistan ve Hindistan’da düzenlenen Cityscape; bu geniş coğrafyada “gayrimenkul sektörüne yön veren geliştiricileri; konut alıcıları, yatırımcılar ve sektör profesyonelleri ile bir araya getirip iş yapmaları ve iş geliştirmelerine imkân veren ideal bir platform” misyonunu üstleniyor.


www.cityscapeturkey.com