19 / 04 / 2024

Cityscape Turkey 2016 Fuarı Türkiye'de yapılacak!

 Cityscape Turkey 2016 Fuarı Türkiye'de yapılacak!

Gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilki 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.


Cityscape fuarlarının Türkiye temsilcisi ISTexpo Genel Müdürü İsmail Sezen, Cityscape Turkey’in ilkinin ise 2016 yılında düzenleneceğini açıkladı. Şimdiden en önemli uluslararası gayrimenkul buluşmalarında biri olacağı öngörülen Cityscape Türkiye 2016’nın, 24-26 Mart tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.


“İlk Cityscape Turkey 2016 yılında yapılacak”

Türkiye gayrimenkul sektörünün, hem kabiliyeti, kapasitesi, hem de sahip olduğu güçlü ve uzun vadeli ülke potansiyeli ile yabancı yatırımcıların ilgi odağında yer aldığını da vurgulayan İsmail Sezen, “Türkiye gayrimenkul sektörü, tam da ihtiyaç duyduğu ve hak ettiği uluslararası bir platforma kavuşuyor. Otoriteler tarafından daha şimdiden gayrimenkulün en önemli uluslararası buluşmalarından biri olacağı öngörülen Cityscape Turkey’i, 2016 yılından itibaren düzenlemeye başlayacağız. Gerek Türkiye gayrimenkul sektörünün gücü ve potansiyeli, gerekse uluslararası arenadan bu yönde aldığımız talep ve ilgi; Cityscape Turkey’in, tüm Cityscape’ler içindeki en önemli fuarlardan biri alacağını gösteriyor” dedi. 


Cityscape Turkey, gayrimenkulün en önemli uluslararası platformları arasında yer alacak Türkiye gayrimenkul sektörünü, küresel yatırımcılarla buluşturacak olan Cityscape Turkey’in ilkinin 24 – 26 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenleneceğini belirten İsmail Sezen, “Fuar alanı olarak Türkiye’nin en önemli tarihi ve ticari merkezlerinden biri olan, İstanbul’un kalbinin attığı bu bölgeyi özellikle seçtik. Daha şimdiden hem ulusal hem de uluslararası arenada büyük ilgi ve talep görüyoruz. Gayrimenkul sektörünün gerek ülkesel ve gerekse küresel bazda tüm mensuplarının buluşma noktası olacağına inandığımız fuarımızın her alanda başarılı olması için şirket olarak uluslararası ölçekteki tecrübelerimizin yanı sıra gayrimenkul geliştiricileri, dernekler, devlet kurumları ve basın kuruluşları gibi tüm paydaşlarımızla da yoğun çalışmalar gerçekleştiriyoruz” dedi.