29 / 03 / 2024

American Siding evleri nem sorununu çözüyor!

American Siding evleri nem sorununu çözüyor!

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding ile çözdü.


Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding Tekne Baskı Krem ürünüyle çözdü.


28 Kasım 2014’te 7’inci kat penceresinden düşen minik Ecrin’i ölümden elleriyle kurtaran Şükrü Deniz’in evi, Evim Şahane ekibi tarafından American Siding Polimer Cephe Kaplama ve Isı Yalıtım Sistemleri ile yenilendi. İnşasını kendi yaptığı evi iki sene önce bitiren ve tapusunu ancak alabilen Deniz’in evindeki yalıtım eksikliği nedeni ile yaşadığı enerji kaybı, nem ve rutubet sorunu, American Siding ile tarihe karıştı. American Siding sistem altyapısında kullanılan 150 kg/m3 yoğunluğunda ısı, ses ve yangın yalıtım malzemesi Wooler Taş yünü levhaları sayesinde yalıtımlı bir eve kavuşan kahraman baba Şükrü Deniz ‘’Özellikle çocuklarım daha sağlıklı bir evde büyüyecekleri için çok mutluyum’’ dedi.


Eskişehir Odunpazarı Belediyesi’nde temizlik işçisi olarak çalışan Şükrü Deniz basında uzun süre yer almıştı. 30 yıldır aynı mahallede yaşayan 42 yaşındaki Şükrü Deniz beş yıldır temizlik işçisi olarak çalışıyor. Onyedi yıllık evli olan Deniz çiftinin üç çocuğu bulunuyor.