29 / 04 / 2024

Akasya Acıbadem Arkiparc Gayrimenkul Ödülü'nde finale kaldı!

 Akasya Acıbadem Arkiparc Gayrimenkul Ödülü'nde finale kaldı!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul fuarı MIPIM’den 2 ödülle dönen Mimar Mehpare Evrenol, yine SAF GYO’nun Akasya Acıbadem projesi ile Arkiparc Gayrimenkul Ödülü'nde finale kaldı...


Arkitera Mimarlık Merkezi’nin düzenlediği Arkiparc Gayrimenkul Fuarı kapsamında verilecek olan Gayrimenkul Ödülleri, 11 Nisan’da Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan tören ile sahiplerini bulacak. Sektörün gündemini belirleyen isimlerin bulunduğu jüri tarafından seçilerek finale kalan Akasya Acıbadem, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ödül töreninde  “Konut” kategorisinde yarışacak. 

 

Mimar Mehpere Evrenol; “ Proje üzerinden mimarına ve geliştiricisine verilen ArkiPARC Gayrimenkul Ödülü’nde Akasya Acıbadem ile finalist olmaktan ötürü çok gururluyuz. Finalde 6 kategoride birbirinden başarılı toplam 18 proje yarışacak. Birinciyi, ziyaretçi, katılımcı, basın ve konuşmacı olarak katılan davetlilerin oylarının belirleyeceği törende Akasya Acıbadem ile dereceye girmeyi ve ödüllerimize bir yenisini daha eklemek istiyoruz” dedi.



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri