26 / 04 / 2024

42 Maslak, ünlü piyanist John O’Conor'u ağırladı!

 42 Maslak, ünlü piyanist John O’Conor'u ağırladı!

Bay İnşaat - 42 Maslak, 6’ıncısı düzenlenen İstanbul Resitalleri kapsamında “Piyanonun Gerçek Şairi” olarak tanımlanan dünyanın en önemli Beethoven yorumcularından John O’Conor'u ağırladı...


Sanattan ilham alan yaşam alanları felsefesi ile sektöründe farklı bir kulvar yaratan Bay İnşaat, sanat etkinliklerine de destek veriyor. Artful Living konsepti ile mimari tasarımdan sunacağı yaşam tarzına her noktada sanat ve hayatı bir araya getiren Bay İnşaat 42 Maslak projesi, kentin sanat ajandasına da katkıda bulunuyor. Bu kapsamda İstanbul Resitalleri’ne verdiği uzun soluklu desteği bu yıl da sürdüren Bay İnşaat 42 Maslak, İrlandalı piyanist John O’Conor’u sanat severlerle buluşturdu.


10 Mayıs Cuma günü Sakıp Sabancı Müzesi The Seed Teras’ta Bay İnşaat – 42 Maslak sponsorluğunda gerçekleşen John O’Conor İstanbul Resitali’nde sanatçı, önemli eserlerini seslendirdi. John O’Conor’ın 2007 ve 2008’de kaydettiği ve büyük övgü alan Beethoven piyano konçertoların albümlerinde ise sanatçıya Londra Senfoni eşlik etti. Sanatçının son albümü Perfect Sound Stüdyoları’ndan “Irish Classic” adıyla 2010 yılında yayınlandı.


Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı ise, şehir hayatına sanatla renk katan İstanbul Resitalleri ve benzeri etkinliklere destek vermekten mutlu oldukları ifade etti. Özmandıracı ayrıca, “İstanbul gibi değişen ve gelişen bir kentte, sanatın yaşama nüfuz etmesi çok önemli. Bay İnşaat 42 Maslak projemizde bunu sağlamak için üç perspektifli, bütünsel bir yaklaşımımız var. Sanat mimari tasarımda kendini hissettiriyor, fiziki mekanlarda ve alanlarda sanat eserleri ile proje içerisine yerleşiyor ve sunacağımız yaşam biçiminin sanatın entegrasyonu ile bütünsellik tamamlanıyor. Kendi projemizde sunduğumuz değeri daha da artırmak için, kentin sanat yaşamına da katkıda bulunmaya özen gösteriyoruz. Beethoven’ı en mükemmel şekilde yorumlayan John O’Conor’ı İstanbul Resitalleri’nde sanatseverlerle buluşturmak bize heyecan veriyor” dedi.


Özmandıracı sözlerini şöyle sürdürdü: “ Dünyanın önde gelen Beethoven yorumcularından ve ‘Piyanonun Gerçek Şairi” olarak bilinen İrlandalı piyanist John O’Conor’u ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Sayısız nişan, madalya ve ödül sahibi olan John O’Conor 16 yıl boyuncu İrlanda Kraliyet Müzik Adademisi Başkanlığı’nı sürdürdü ve Beethoven, Mozart ve Schubert ile John Field seslendirdiği 29 albüme imza attı.  Kendisinden aldığımız ilham Bay İnşaat 42 Maslak projemiz ve Artful Living konseptimiz için yeni bir renk, yeni bir zenginlik olacak.”



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri