04 / 05 / 2024

Rönesans Mecidiyeköy Ofis projesi bu yıl tamamlanacak!

Rönesans Mecidiyeköy Ofis projesi bu yıl tamamlanacak!

Rönesans Mecidiyeköy Ofis projesinde teslimler bu yıl içinde yapılacak. Projenin bitirme tarihi 2012 yılının üçüncü çeyreği olarak açıklandı!


Dünya genelinde yaklaşık 3,5 milyon metrekare üzerinde proje geliştiren Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. nin İstanbul daki ilk ofis yatırımı Mecidiyeköy’de yükseliyor.

Rönesans Mecidiyeköy, ferah ve modern mimarisi,ulaşım kolaylığı, teknolojik altyapısı, sosyal donatıları, profesyonel yönetimi ve yeşil alanlarıyla A sınıfı bir ofis binasından beklenen tüm nitelikleri bünyesinde barındırıyor.

Rönesans Mecidiyeköy Ofis, A sınıf ofis binası konseptinde toplam 21 bin metrekare kapalı alana sahip bir proje. 12 bin metrekare ofis alanına sahip olan Rönesans Mecidiyeköy Ofis te tek katta 100 metrekareden 2 bin 482 metrekareye kadar bölünebilir ofis üniteleri yer alıyor.

2012 nin üçüncü çeyreğinde tamamlanacak olan Rönesans Mecidiyeköy Ofis  projesinde geniş iç avluya veya caddeye bakan ofisler bulunuyor. Ana ulaşım arterleri üzerinde yer alan projede teraslar yeşil alanlı olarak tasarlandı. Restoran ve kafe alanlarının yer aldığı Rönesans Mecidiyeköy projesinde döşemeden döşemeye 3.60 metre, bitmiş 2.75 metre kat yüksekliği bulunuyor. Yüksek otopark kapasitesine sahip olan projede ayrıca 1000kVA trafo ve jeneratör kapasitesi mevcut.  

0212 217 85 55

www.propin.com.tr