29 / 03 / 2024

RönesansMecidiyeköy projesinde kiralık ofislerin metrekaresi 20 Euro!

RönesansMecidiyeköy projesinde kiralık ofislerin metrekaresi 20 Euro!

Dünya genelinde yaklaşık 3,5 milyon metrekare üzerinde proje geliştiren Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin İstanbul'daki ilk ofis yatırımı Mecidiyeköy de yükseliyor


 

Rönesans Mecidiyeköy, ferah ve modern mimarisi, ulaşım kolaylığı, teknolojik altyapısı, sosyal donatıları, profesyonel yönetimi ve yeşil alanlarıyla A sınıfı bir ofis binasından beklenen tüm nitelikleri bünyesinde barındırıyor.

 

İçinde restoran, kafe ve mağaza alanları da bulunan Rönesans Mecidiyeköy’de yaklaşık 12 bin metrekare ofis alanı bulunuyor. Büyük metrekare alana ihtiyaç duyan kullanıcılar için geniş kat alanlarına sahip binada, modüler ofis alanları da bulunuyor.  Binanın içinde bulunan büyük avlu şehrin merkezinde yeşil bir çalışma ortamı sunuyor. 

Köprülere yakınlığı, pekçok ana yolun kesişim noktasında bulunması binaya avantaj sağlıyor. Metro, otobüs ve metrobüs hatlarına yürüyüş mesafesindeki Rönesans Mecidiyeköy toplu taşımayla ulaşımın en kolay olduğu lokasyonda bulunuyor. RönesansMecidiyeköy projesinde ofislerin alanları 300 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor. Metrekare birim kira fiyatı ise 20 Euro dan başlıyor.

Rönesans Gayrimenku Yatırım A.Ş.’nin İstanbul’daki ilk ofis projesi Rönesans Mecidiyeköy, tek yetkili olarak PROPIN PropertyInvestmentConsultancy tarafından temsil ediliyor.

Rönesans Holding’in bir iştiraki olan Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (RGY) 2006 yılında Rönesans Grubu tarafından, Türkiye ve Rusya’daki ticari gayrimenkul yatırımlarını tek bir çatı altında toplamak üzere kuruldu. 

Alışveriş merkezi, ofis, otel gibi ticari gayrimenkul yatırımlarına ve Rusya ile Türkiye pazarlarına odaklanan RGY, gayrimenkul geliştirme sürecinin tüm aşamalarında faaliyet gösteriyor. Ayrıca projeler tamamlandıktan sonra geliştirdiği gayrimenkullerin kiralama ve yönetimini de bağlı ortaklıkları vasıtasıyla kendi üstleniyor. 

Hali hazırda şirketin portföyünde 13 tanesi gelir yaratan 34 gayrimenkul bulunuyor.

 Ayrıca Rönesans Gayrimenkul Yatırım Euromoney  2011 ödüllerinde geliştirici kategorisinde <<Genel ve Alışveriş Merkezi/Perakende>> dalında ödül almıştır.