29 / 04 / 2024

Residences at Mandarin Oriental projesinde 900 bin Euro'ya rezidans!

Residences at Mandarin Oriental projesinde 900 bin Euro'ya rezidans!

Mandarin Oriental Hotel Group, Residences at Mandarin Oriental markalı villa ve rezidans projesini imzaladığını uluslararası duyurdu


Mandarin Oriental Hotel Group, Bodrum, Türkiye’de lüks bir resort ve Residences at Mandarin Oriental markalı villa ve rezidans projesini imzaladığını uluslararası duyurdu. Residences at Mandarin Oriental projesinde rezidans fiyatları 900 bin Euro ile 2 milyon Euro arasında; villa fiyatlarıysa 3 milyon Euro ile 4 milyon 500 bin Euro arasında değişiyor.

 

2014 yılında açılması planlanan Mandarin Oriental, Bodrum, Bodrum yarımadasının kuzey tarafında “Cennet Koyu”nda, panoramik Ege Denizi manzarasına sahip, deniz kenarında 60 hektarlık bir arazi üzerine inşa edilecek. Arazinin manzaralı yamaçlarına kademeli olarak inşa edilecek olan ve etrafı zeytin ile çam ağaçlarıyla bezeli olan lüks resort, mükemmel bir dinlenme yeri olma özelliğiyle öne çıkıyor. Resort, geniş güneşlenme teraslarının yanı sıra çoğu özel bahçe ve infiniti havuza sahip deniz manzaralı 82 özel otel odası ve 20 suitiyle bölgedeki en geniş konaklama imkanını sunacak. 

 

Tesiste, aynı zamanda Residences at Mandarin Oriental olarak markalanacak ve yönetilecek olan 214 adet lüks özel villa ve rezidansta Turkuaz Kıyı olarak da bilinen Türk sahilinde benzersiz bir eve sahip olma fırsatı sunuyor.

 

Her biri benzersiz bir manzaraya hakim tüm konaklama mekanları, şık ve 21. yüzyılın çağdaş stilinde tasarlanacak. Tasarım öğelerinde Mandarin Oriental’in ayrıntılara gösterdiği özenle birlikte grubun doğu kültüründen ve yerel tarihten ilham alınacak. Misafir odaları ve suitlerde, grubun misafir odaklı teknoloji ve eğlence sistemlerinden faydalanılacak. 

 

Bölgenin en iyi lezzetlerini sunacak olan Mandarin Oriental, Bodrum’da açık hava sahil restoranı, şık lobi kafesi, havuz başı barı ve Mandarin Oriental Pastanesi dahil altı restoran ve bar seçeneği olacak. Resort ayrıca 135 kişilik bir balo salonu ile beş etkinlik odasına sahip olacak.

 

Mandarin Oriental, Bodrum’daki çok kapsamlı Spa at Mandarin Oriental, bölgede en fazla çeşitliliğe sahip sağlık, güzellik ve masaj uygulamalarını sunacak. Yeşil vadiye ve denize bakan bir yamaçta inşa edilen Spa, kendine ait özel plajıyla gözlerden uzak bir yerde konumlanacak. Spa’ya gidenler Mandarin Oriental’in ödüllü programlarının yanı sıra, Osmanlı geleneklerinden ve adetlerinden esinlenilmiş özel uygulamaların da tadını çıkaracak. 2700 metrekarelik Spa’da üç adet çift kişilik suit de dahil olmak üzere, panoramik Akdeniz manzarasına karşı büyük terasları olan özel kabanalar şeklinde inşa edilmiş 10 adet ferah bakım odası olacak. Tesisin diğer imkanları arasında ısı ve su tedavileri, meditasyon odası, kapalı yüzme havuzu ile Mandarin Kuaförü ve Berberi yer alacak. Misafirlerin özel veya grup derslerine katılabileceği özel pilates odası dahil çeşitli fitnes tesisleri bulunacak. 

 

İki kilometre boyunca uzanan deniz kıyısındaki alanda üç özel plaj, su aktiviteleri için bir Beach Club ve yatlar için bir iskele, kapsamlı bir spor merkezi, çocuklara özel bir Kid Club ve lüks alışveriş bölümü bulunacak. Resortun yeşil yamacında inşa edilmiş çeşitli yüzme havuzları da önemli bir özellik olacak. 118 delikli Vita Park Şampiyona golf sahası, otele 30 dakika mesafede yer alacak ve yakın noktalarda inşa edilen iki golf sahası daha olacak.

 

Proje sahibi ve geliştiricisi olan Astaş Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş ile dünyanın bir numaralı konaklama danışmanlarından biri olan Servotel Corporation desteği ile anlaşma sağlanmıştır. Tanınmış uluslararası otel tasarım firması olan Wimberly Allison Tong and Goo (WATG) master plancı ve mimar olarak görevlendirildi.

 

Mandarin Oriental Hotel Group CEO’su Edouard Ettedgui, “Mandarin Oriental’in ünlü konukseverliğini Türkiye’ye taşımayı ve kültürel olarak zengin ve çarpıcı bu sahil şeridinde lüks bir resort yaratmayı heyecanla bekliyoruz. Gözden uzak olan bu mekanda, Mandarin Oriental, Bodrum’un sunduğu lüks olanaklar ve efsane haline gelmiş ödüllü hizmetlerimizle birlikte otel misafirleriyle villa ve rezidans sahipleri için muhteşem bir dinlenme olanağı sunuluyor” dedi.

 

Akdeniz bölgesinin ayrıcalıklı Resort’larından birini oluşturmak için Mandarin Oriental ile çalışmayı dört gözle beklediklerini belirten Astaş Gayrimenkul Yatırım ve Turizm A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı: “Lüksü arayanlar için Türk sahillerinin önemi artmaya devam ediyor. Bu tesisin bölgeye önemli bir cazibe katacağından eminiz. Mandarin Oriental, Bodrum; konumu, tasarımı ve efsane hizmetleriyle Akdeniz’deki lüks tatil kavramını yeniden belirleyecek” dedi.

 

Ege ve Akdeniz sahilinde Bodrum yarımadasının kuzeyinde yer alan Mandarin Oriental, Bodrum, canlı sokakları, deniz kenarı restoranları ve huzurlu bir koya sahip çekici bir sahil kasabası olarak Akdeniz kıyısı boyunca seyreden yatlar için de popüler bir uğrak yeri olan Göltürkbükü’nün de ününe ün ve değerine değer katacak. Milas-Bodrum havalimanına araçla 45 dakika mesafede bulunan resort, Bodrum’un merkezine de 30 dakika uzaklıkta yer alıyor.

 

Zengin kültürel bir tarihe sahip olan ve Homeros tarafından “Ebedi Mavilikler Ülkesi” olarak adlandırılan Bodrum Yarımadası ziyaretçilerin öncelikli tercih noktası ve Akdeniz’in en ayrıcalıklı dinlenme mekanlarından biri konumunda. Muhteşem Ege ve Akdeniz sahili, ılıman iklimi, çam ormanlarıyla kaplı dağları, özel plajları ve begonvillerle süslenmiş çekici sokakları ile bölge muhteşem bir karışımı sunuyor.

 

 

Mandarin Oriental Hotel Group dünyanın en prestijli oteller ve resortlarının ödüllü sahibi ve işletmecisidir. Grubun şu anda 27 ülkede işlettiği ve gelişme aşamasında olan 10.000 oda kapasiteli 42 oteli bulunuyor. Bunların 18 tanesi Asya’da, 12 tanesi Amerika’da, 12 tanesi ise Avrupa ve Orta Doğu’da yer alıyor. Buna ilave olarak işletmekte olduğu veya açılış aşamasında olan 13 Residences at Mandarin Oriental projesi daha bulunuyor. 

 

Genel Merkez:

Jill Kluge ([email protected])

Grup İletişimi - Küresel 

Tel: +44 (20) 7908 7888

 

Live Haugen ([email protected])

Grup İletişimi – Avrupa, Orta Doğru ve Afrika

Tel: +44 (20) 7908 7813

 

Vanina Sommer ([email protected])

Pazarlama Bölge Direktörü – Güney Avrupa

Tel: +33 (1) 55 04 80 24

 

Sally de Souza ([email protected])

Grup İletişimi - Asya 

Tel: +852 2895 9160

 

Danielle DeVoe ([email protected])

Grup İletişimi  – Amerika 

Tel: +1 (212) 830 9380

 

www.mandarinoriental.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler