05 / 05 / 2024

Quasar İstanbul adres!

 Quasar İstanbul adres!

Viatrans ve Meydanbey ortaklığı ile inşa edilen ve karma bir proje olarak yükselen Quasar İstanbul adres bilgileri...


Quasar İstanbul adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Proje, Viatrans ve Meydanbey ortaklığı tarafından inşa ediliyor. 23 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen proje, 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip. 


Quasar İstanbul adres!


Quasar İstanbul adres bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de yer alan eski likör fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor. Eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun hemen yan tarafındaki boş aarzide inşa edilen Quasar İstanbul projesi, ulaşım açısından çok elverişli bir noktada konumlandırılıyor.


Karma bir proje olarak konumlandırılan Quasar İstanbul'da konut, ofis, otel, AVM ve kültür sanat merkezi bulunuyor. 2015 yılında teslimlerinin gerçekleştirileceği Quasar İstanbul projesinde 4 bin 300 metrekare alana sahip sosyal tesis bulunuyor. 


Quasar İstanbul'da toplamda 257 konut ve 58 ofis yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 75 metrekare ile 765 metrekare  arasında değişiyor.


Quasar İstanbul fiyatları na göre projede metrekare birim fiyatı 5 bin dolar ile 11 bin dolar arasında değişiklik gösteriyor.


www.viatrans.com.tr

0212 275 63 00


Melek GÜNER/Konuttimes.com