23 / 04 / 2024

Ünlü isimler Quasar Golf Cup 2014'te yarışacak!

 Ünlü isimler Quasar Golf Cup 2014'te yarışacak!

“Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Quasar Golf Cup’ın ardından golf tutkunu işadamlarını bu yıl da kıyasıya bir mücadeleye davet ediyor.



Türkiye’deki en değerli İsviçreli gayrimenkul yatırımı olan ve “Dünyanın En İyi Rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul, geçtiğimiz yıl ilkini düzenlediği Quasar Golf Cup’ın ardından golf tutkunu işadamlarını bu yıl da kıyasıya bir mücadeleye davet ediyor. 


Birçok ismin golfteki yeteneklerini  konuşturacağı Quasar Golf Cup 2014, İstanbul Golf Kulübü tarafından Silivri Golf Club & Country’de 26 Nisan’da gerçekleştirilecek. 

Quasar Golf Cup 2014’ün galiplerine ödülleri ise 27 Nisan’da Quasar İstanbul La Tente’da, düzenlenecek özel davette sunulacak. 


Viatrans A.Ş. - Meydanbey Ortak Girişimi’nin İstanbul’un merkezi Mecidiyeköy’de konumlandırdığı Quasar İstanbul projesi, İstanbul Golf Kulübü işbirliğinde ikinci kez düzenleyeceği Quasar Golf Cup 2014 ile golf severleri bir araya getiriyor.


İş hayatının önde gelen isimlerinin kıyasıya yarışacağı Quasar Golf Cup 2014, 26 Nisan Cumartesi günü Silivri Golf Club & Country tesislerinde gerçekleşecek. Quasar Golf Turnuvası 2014’ün kazananlarına ödülleri ise 27 Nisan Pazar günü Quasar İstanbul La Tente’da düzenlenecek özel davette sunulacak.