19 / 04 / 2024

Tekzen 2 yeni mağaza açıyor!

 Tekzen 2 yeni mağaza açıyor!

Kuruluşunda bu yana, ülkenin doğusundan batısına her iline ulaşma hedefiyle yola çıkan Tekzen; Ankara Polatlı ve İstanbul Çekmeköy’de açmaya hazırladığı mağazalarıyla büyümesini sürdürüyor.


Türkiye’de yükselen bir ivmeyle gelişmekte olan ve yurtdışı yatırımcılar için cazibesini koruyan yapı market sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Tekzen, 2015 yılına dair açıkladığı büyüme hedeflerini adım adım hayata geçirmeye başladı.


Türkiye; yapı market sektöründe yurtdışı yatırımcılar için cazibe merkezi olma konumu sürdürmeye devam etse de birçok yabancı yatırımcının Türkiye pazarından çekildiğine dair haberler gelmeye devam ediyor. Kimi markalar Türkiye pazarındaki yatırımlarını tamamen sona erdirme kararı alırken, kimileri yenilen yüzüyle sektöre hareketlilik katmak üzere başarılı çalışmalarını sürdürüyor.


Türkiye’nin yüzde yüz yerli sermayeli ilk ve tek yapı market zinciri olan Tekzen; uzun bir süredir pazarda edindiği deneyimin verdiği avantajla ilerlemesine devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin her ilinde var olma hedefi taşıdığını tüm platformlarda dile getiren Tekzen; Afyon ve Kırıkkale’de açtığı mağazalarının ardından Ankara ve İstanbul’daki yeni mağazalarıyla büyüme grafiğini gün geçtikçe yükseltiyor.


AYNI GÜNDE 2 MAĞAZA AÇILIŞI:

Mart ayı içerisinde Ankara ve İstanbul’da açacağı mağazalarla hedeflerine adım adım yakalaşan Tekzen, 6 Mart Cuma günü iki yeni mağaza açmaya hazırlanıyor.


Ankara Polatlı’da bin 400 m2’lik satış alanına sahip mağazasını 6 Mart Cuma günü açacak olan Tekzen, başkentte 6 mağazaya ulaşmış olacak.


İstanbul Çekmeköy’de de İdealistpark AVM içerisinde 3 bin 550 m2’lik mağazasını Ankara mağazasıyla aynı gün açacak olan Tekzen, İstanbul’da ise 10 mağazaya ulaşma başarısını gösteriyor.


DIY (Do It Yourself) sektörünün hızla gelişmesiyle ürün gamını bu yönde artıran, yerli sermayeli tedarikçilerle sıkı işbirliğini sürdüren ve Türkiye’yi Avrupa pazarında da temsil eden Tekzen; yıl içersinde büyüme haberlerini paylaşmaya devam ederek, sektördeki öncü isimler arasındaki rekabeti artıracağının sinyallerini veriyor.


TEKZEN GENEL MÜDÜRÜ ONUR MERTOĞLU’ NUN KONU HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİ:


Konu hakkında açıklamada bulunan Tekzen Genel Müdürü Onur Mertoğlu; “Türkiye’nin yüzde 100 yerli sermayeli yapı market zinciri olarak sizlerle yeni mağaza açılışlarımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye çapında 51 ilde 101 mağazaya ulaşan Tekzen Yapı Marketleri’nin; İstanbul'dan Kars'a Muğla'dan Siirt'e uzanan bir mağaza ağı bulunmakta. Bu zincirimize Ocak ayında İstanbul Sultanbeyli'de bulunan Plato AVM içerisinde açtığımız yeni mağazamız Şubat ayı içerisinde açtığmız Kırıkkale ve Afyon’daki mağazalarımızı da ekledik. Şimdi de Ankara ve İstanbul’da ki mağaza açılışlarımızla arzu ettiğimiz büyümemizi sürdürüyoruz.


İlerleyen dönemde yurtiçi ve yurtdışında mağaza açılışlarımıza devam edeceğiz. Romanya ve Irak'ta bulunan mağazalarımıza yenilerini eklemek arzusundayız. Bu sene 10 yeni mağaza açma hedefimiz bulunmakta.” diyerek sektördeki iddialı büyümelerini devam edeceklerini vurguladı.