29 / 03 / 2024

Tekzen, 2014 yılının ilk ödülünü aldı!

Tekzen, 2014 yılının ilk ödülünü aldı!

Tekzen, 2014 yılının ilk ödülünü, merkezi Amerika Birleşik Devletleri’ nde bulunan ve dünyanın en prestijli ödül programlarından olan AVA Digital Awards' dan e-ticaret alanında aldı.



2013 Yılında Uluslararası IMA ( Interactive Media Awards™) tarafından  e- ticaret kategorisinde Gold Winner ödülüne layık görülen Tekzen, 2014 yılının  ilk ödülünü kazanarak başarılarını devam ettiriyor.


Tekzen Türkiye online ticaret sitesini, Web Element/Storefront/E-Commerce alanında Gold Winner ile ödüllendiren  AVA jürisi, Tekzen  Türkiye online ticaret sitesini değerlendirme kriterlerini, kalite, yaratıcılık ve çözüm odaklılık olarak ifade etti.


1994 yılından bu yana Amerika Birleşik Devletleri’nde  faaliyet gösteren AVA Design Awards, dijital iletişim sektöründeki en iyi projelere ödül vermektedir. 


Website  konsepti, tasarım, audio ve video üretimi ve sosyal medya etkileşimi gibi pek çok alanda çeşitli ödül kategorilerini bünyesinde barındıran AVA; 

Association of Marketing and Communication Professionals (AMCP) tarafından gerçekleştirilmektedir.


 Bu organizasyon kapsamında Türkiye’den e-ticaret alanında Tekzen ödül alırken, aynı organizasyondan Akmerkez “Sosyal Medya”, ING Bank “Web Uygulamaları”, Ziraat Bankası ise “Online Bankacılık” dalında bu ödüle layık görüldü.