19 / 04 / 2024

Park Village'de 650 bin dolara villa!

 Park Village'de 650 bin dolara villa!

Arıkan Yapı'nın İstanbul Büyükçekmece'de konumlandırdığı projesi Park Village'de kısıtlı sayıda kalan konutlar için satış süreci devam ediyor. Güncel fiyat listesine göre fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor...


Park Village, Arıkan Yapı tarafından İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçiriliyor. Park Village'de villa tipi konutlara yer veriliyor. Proje kapsamında satış süreci devam ediyor. 


Villa Sardes, Villa Thera, Villa Lagina, Villa Larisa, Villa Claros, Villa Trilye ve Villa Alinda şeklinde farklı konseptlerle tasarlanan villalara yer verilen Park Village'de konut büyüklükleri 250 metrekare ile 350 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.


Toplam 144 adet konuta yer verilen projede Villa Sardes ve Villa Therada konutları için satış süreci devam ediyor. Projede konut teslimlerinin 31 Aralık 2013 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.

 Park Village


Büyükçekmece Park Village'de 250 metrekare Villa Sardes'ler 650 bin dolar ile 700 dolar ve Villa Thera'lar 600 bin dolar ile 775 bin dolar arasında değişen fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.


Projeden konut sahibi olmak isteyenler tercih ettikleri konut bedelinin 3'te 1'ini peşinat olarak ödüyor. Geri kalan bakiye şirket bünyesinde 10 aya kadar vadelendirilebiliyor.


Göl vadisi bölgesinde konumlandırılan Park Village'de her villaya özel yüzme havuzu, bahçe, tenis kortu, çocuk oyun alanları, bisiklet parkuru, koşu parkuru gibi özellikler bulunuyor. Ayrıca 24 saat güvenlik hizmeti sunulunuyor.


0 212 850 80 07 

www.parkvillage.com.tr


Işıl Seren KESKİN/Konuttimes.com