28 / 04 / 2024

Oto World Asya’nın temelleri atıldı! Metrekaresi 2 bin 500 TL!

 Oto World Asya’nın temelleri atıldı! Metrekaresi 2 bin 500 TL!

Pendik'te inşa edilen Oto World Asya’nın temelleri atıldı...


Oto World Asya’nın bugün; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakan Nihat Ergün, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin ve projenin reklam yüzü Ahmet Özhan’ın katılımıyla düzenlenen törende temelleri atıldı.


Anadolu yakasının ilk ve tek oto AVM’si Oto World Asya, inşaat sektörünün iki deneyimli firması Has Şirketler Grubu ile Evra Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


1 Aralık Cumartesi günü düzenlenen temel atma törenine Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Ak Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş, Pendik Belediye Başkanı ve projenin reklam yüzü Ahmet Özhan katıldı.


Satışların hızla devam ettiği Oto World Asya’da galerilerin metrekaresi 2.500 TL’den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.


Has Şirketler Grubu ve Evra Group, Oto World Asya projesi için Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşısında, 333 metre TEM ve E-5 bağlantı yoluna cepheli arsayı özel  mülkiyetine  alarak inşa çalışmalarına başladı.


Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik ve Evra Group Başkanı Hasan Topaloğlu, Otomotiv sektöründe hizmet veren üretici, distribütör ve 2. el galeri sahiplerinin yer alacağı Oto World Asya projesi için sektörden olumlu görüş ve destek aldıklarını belirtti.


365 adet işyerinden oluşan Oto World Asya’nın 0 ve 2. el showroom, oto servis, banka, cafe ve restoran düzeninde oluşturulması planlanıyor. Projede yer alan mağazalar ise 200 metrekare ile 600 metrekare arasında değişiyor.


Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşında konumlandırılan Oto World Asya, sahil yolu, E- 5 ve TEM otoyollarının birleştiği bir noktada yer alıyor. İstanbul trafiğinin en yoğun olduğu saatlerde dahi Kadıköy, Ümraniye ve Üsküdar gibi lokasyonlardan kısa zamanda ulaşım imkanı bulunan Oto World Asya, konumuyla da öne çıkıyor.


95 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Oto World Asya’da teslimler 31 Aralık 2014 olarak belirlendi.


0216 392 22 22 

www.otoworld.com.tr