24 / 04 / 2024

Ödüllü emlak firması Duru yeni ismiyle yakında açılıyor!

 Ödüllü emlak firması Duru yeni ismiyle yakında açılıyor!

Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi 1 Ekim 2017 tarihinden itibaren sektörel faaliyetlerine Fİ WORLD olarak devam edecek. Duru Emlak ''En İyi Emlak Ofisi'' ödülünün sahibi oldu.


21 Eylül Perşembe günü Hürriyet Emlak tarafından gerçekleştirilen Emlağın En’leri Ödül Töreni'nde ''En İyi Emlak Ofisi'' ödülüne layık görülen şirket 6 yıl önce Ferhat İŞÇİMEN tarafından kuruldu. 


Adile Sultan Sarayı’nda gerçekleştirilen ödül töreninde en önemli ödüllerden birine sahip olan Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık çok yakında yeni ismiyle sektörde faaliyete başlayacak. Şirketin yeni ismi Fİ WORLD olarak açıklandı. 


İstanbul Avrupa Yakası'nda 3 şubesi bulunan Duru Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Şirketi gayrimenkul satışı ve satış sonrasındaki hizmetleriyle beğeni topluyor. 


Hürriyet Emlak’ın Türkiye’de emlak ofisleri için düzenlenen ilk ve tek ödül törenine imza attığını belirten Hürriyet Yönetim Kurulu Üyesi Vuslat Doğan Sabancı, çok kısa bir süre içinde bu organizasyon gelenekselleşeceğini ve sektörün en prestijli ödül töreni haline geleceğini ifade etti.


Ödüllü emlak firması Duru yeni ismiyle yakında açılıyor!


Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com