28 / 03 / 2024

Nissa O2 Residence’ta son durum!

 Nissa O2 Residence’ta son durum!

Nissa İnşaat, O2 Residence projesinin inşaatına ve satışlara tam gaz devam ediyor!


Bahçeşehir’de yükselen Nissa O2 Residence projesi, 37 katlı 140 metre yükseklikte tek bir kuleden meydana geliyor. 16 cepheden oluşan Nissa O2 Residence projesinde her yaşam alanına gün ışığı, D vitamin girebilecek. O2 Residence 18 bin 255 metrekare alana kuruluyor. Bahçe kullanımına ise 9 bin metrekare alan ayrılıyor. 

Nissa O2 Residence  Türkiye de gerçek anlamda ilk kez çift cephe uygulaması yapılıyor. Ana binanın yani dairenin doğramalarının 2 metre dışında ikinci bir cephe yapılıyor. Bu cepheden 24 saat temiz hava sirkülasyonu sağlanıyor. Yüksek binalarda hava koşulları,güvenlik gibi problemler sebebiyle yaşamak zordur. Fakat O2 Residence da çift  cephe sayesinde camlarınızı güvenle açabileceksiniz. Nissa O2 Residence’ın getirdiği cift cephe sistemi ile 37.katda bile balkon keyfi yapabileceksiniz.

Nissa O2 Residence projesinde her katta her daireye özel kat bahçesi bulunuyor. Böylece isterseniz açık alanda birebir temiz havayı yaşayabileceksiniz. Bunun yanı sıra cephe içlerinde teraslı daireler yer alıyor. Aynı zamanda zevkinize göre bitkilendirebileceğiniz peysaj balkonların yer aldığı projenin oturduğu yerde 9 bin metrekare alanda O-Zone diye adlandırılan sosyal yaşam alanı yer alıyor. Bu alanda yürüyüş parkurları,tenis kortu, basketbol sahası, dönüştürülebilir mini futbol alanı, çocuk oyun alanları, açık yüzme havuzu, jakuzi, çocuk havuzu, süs havuzları, 500 metrekarelik yeşillikler içerisinde güneşlenme terası, kafe ve restoran bulunuyor.