24 / 04 / 2024

Nidakule Göztepe Projesi’nde metrekare kira fiyatları 25-30 dolar!

 Nidakule Göztepe Projesi’nde metrekare kira fiyatları 25-30 dolar!

Tahincioğlu Gayrimenkul’un A plus ofis projesi Nidakule Göztepe İş Merkezi, yabancı yatırımcılardan büyük bir ilgi görüyor


Ekim 2012’de teslimatlara başlanacak olan proje, Japonya’dan, Ortadoğu ülkelerine Amerika’ya kadar çok farklı bölgelerden gelen yatırımcılar İstanbul’daki ofis tercihlerini Nidakule Göztepe’den yana kullanmak için talepte bulunuyor. 


Anadolu Yakası’nın en prestijli ofis projeleri arasında yer alan ve Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından geliştirilip Nida İnşaat tarafından inşa edilen Nidakule Göztepe Projesi, yabancıların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Dünyanın pek çok farklı bölgesinden gelen yatırımcıların, İstanbul’da açacakları ofis için tercihleri Nidakule Göztepe oldu. 

 

İstanbul Göztepe’de 120 milyon dolar yatırım değeriyle inşa edilen projenin metrekare kira fiyatları 25-30 Dolar arasında değişiyor. Her katta 450 metrekare ve 900 metrekare kiralık alan alternatifleri olan projenin yaklaşık yüzde 90’lık bölümünün yabancı yatırımcılar tarafından kiralanması için görüşmeler devam ediyor.


Ofis çalışanları için VIP hizmetler 

Yapımına 2010 yılının sonlarında başlanan ve 35 kattan oluşan Nidakule Göztepe’de ayrıca, cafe, restoran, kafeterya, kuaför, lostra salonu, spor salonu, toplantı odaları, sauna, masaj salonu, kuru temizleme, fuaye alanı, bisiklet parkı gibi çeşitli sosyal kullanım alanları da yer alıyor. Palladium Alışveriş Merkezi ve Rezidans’ın da mimarı olan Ergün Mimarlık tarafından tasarlanan Nidakule Göztepe projesi, 30 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip.


Ofis kullanıcılarının talep edebilecekleri tüm VIP hizmetlerin sunulması hedeflenen projenin profesyonel yönetimi, Tahincioğlu’nun grup şirketlerinden biri olan Meta Gayrimenkul Yönetim tarafından yürütülecek. Çevre dostu yapısıyla doğal kaynakları minimum derecede kullanan yeşil bina konseptine sahip proje ayrıca, LEED Gold sertifikası alarak çevreye karşı olan duyarlılığını tescilliyor. 


Bisiklete özel otopark

Göztepe Nidakule projesinin en önemli özelliklerinden birisi de proje içinde tasarlanan perakende ve sosyal kullanım alanları sayesinde ofis kullanıcılarının çalışma saatleri içinde bina dışına çıkmadan günlük ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılanabiliyor olması. Örneğin ofise bisikleti ile gelmeyi tercih eden bir ofis kullanıcısı otopark katında kendisine tahsis edilen alana bisikletini park ederek özel olarak tasarlanan soyunma odalarında duşunu alabiliyor. Öğle vaktinde bina içindeki zengin çeşide sahip personel kafeteryasından yemek yiyip, konuklarını bina içindeki kafe ve restoran alanlarında ağırlayarak, iş toplantıları için özel olarak tasarlanan toplantı odalarını kullanabiliyorlar. Ayrıca spor salonunda istediği zaman spor yapıp, günün yorgunluğunu atmak için sauna ve masaj salonlarını kullanarak kargo ve posta gönderimlerini yapabilecek, terzi, kuru temizleme, lostra, kuaför gibi hizmetlerden faydalanabilecek. Ayrıca peyzaj tasarımı özel olarak yapılan geniş iç bahçesi sayesinde, ofis kullanıcıları dilerlerse öğlen yemeklerini açık havada yiyerek boş vakitlerini bu alanda geçirebiliyor. 

İç tasarımı ve peyzaj tasarımı Feng shui felsefesine uygun olarak geliştirilen projede, özel olarak tasarlanan zengin sosyal kullanım alanları ile kullanıcılar için sağlıklı ve keyifli bir çalışma ortamı sağlanıyor. 

Merkezi bir lokasyona sahip

Göztepe gibi merkezi bir bölgede bulunan proje, lokasyonuyla da ofis kullanıcıları açısından cazip hale geliyor. E-5 otoyolu üzerinde bulunan Nidakule Göztepe, Boğaziçi Köprüsü bağlantı yolları ve yıl içinde açılması beklenen Kadıköy-Kartal metro hattı ile çevrili olan merkezi bir ulaşım ağına sahip. Projeye birkaç dakika mesafede bulunan metrobüs, denizyolu ve demiryolu hatları da projeye alternatif bir ulaşım imkanı sağlıyor.