02 / 05 / 2024

Nidakule Göztepe LEED Sertifikası aldı!

 Nidakule Göztepe LEED Sertifikası aldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidakule Göztepe LEED Sertifikası aldı...


Tahincioğlu Gayrimenkul’un A plus ofis projesi Nidakule Göztepe, Amerika Yeşil Bina Konseyi tarafından ‘’LEED’’ sertifikasına layık görüldü. Yeşile ve doğaya verdiği önemi sıklıkla vurgulayan Tahincioğlu Gayrimenkul,  Gyoder Gayrimenkul Zirveleri’nin, GRI etkinliklerinin ve Arkipark Fuarı’nın da çevre dostu sponsoru olarak bu yönünün altını çizdi. 

 Nidakule Göztepe LEED Sertifikası aldı!

Ofis projelerigeliştirmealanındayaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Göztepe’de hayata geçirdiği A plus ofis projesi Nidakule Göztepe ile LEED sertifikasını aldı. Amerikan Yeşil Bina Konseyi tarafından düzenlenen LEED sertifikası; yeşile, doğal hayata, doğal kaynakların verimli kullanımına, su ve enerji tasarrufu yapabilen sağlıklı ve sürdürülebilir mekanların geliştirilmesine katkı sağlayan projelere veriliyor. LEED kriterlerine göre tasarlanan ve inşa edilen binalar; inşaatın çevreye verdiği olumsuz etkileri en aza indiriyor. Standart binalara göre yüksek oranlarda enerji, su ve hammadde tasarrufu sağlanıyor. Ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Gyoder’in Gayrimenkul Zirveleri’ne çevre dostu sponsoru olan Tahincioğlu, Uluslararası GRI etkinliklerine ve Arkipark’a da çevre dostu sponsoru olarak konuya ilişkin hassasiyetini bir kez daha vurguladı. GRI’ın Türkiye de dahil uluslararası 5 ülkeyi kapsayan organizasyonlarına da sponsor olarak bu yönüyle de yurtdışına açılan Tahincioğlu büyük ilgi görüyor. Her fırsatta çevreye olan hassasiyetini ve verdiği önemi vurgulayan Tahincioğlu, yaptığı projeler ve sponsorluklarla da bu yönünü vurgulamaya devam ediyor. 


Kuaförden kuru temizlemeye, bisiklet parkından spor salonuna  birçok sosyal kullanım olanakları


Yapımına 2010 yılının sonlarında başlanan Anadolu Yakası’nın en prestijli ofis projeleri arasında yer alan A plus ofis projesi Nidakule Göztepetoplam 29 bin metrekare kiralık alandan ve 32 kattan oluşuyor.  Projede;cafe, restoran, kafeterya, kuaför, lostra salonu, spor salonu, toplantı odaları, kuru temizleme, fuaye alanı, bisiklet parkı gibi çeşitli sosyal kullanım alanları dahil ofis kullanıcılarının talep edebilecekleri tüm VIP hizmetler düşünülmüş. A plus ofis kriterlerine uygun olarak geliştirilen Nidakule Göztepe projesinin en temel özelliği, yüksek verimliliğe sahip, gün ışığı alan, kullanım kaybı yaratmayan, kolay ve düşük maliyetle işletilebilen, sürdürülebilir ofis alanlarına sahip olması. Birçok ilkin uygulandığı projede, huzurlu ve verimli bir çalışma ortamının sağlanması için inşaat çalışmaları, ortak alan ve peyzaj tasarımları Feng Shui felsefesine uygun olarak yürütülüyor.

İnşaatın çevreye verdiği zararları en aza indiren, standart binalara göre yüksek oranlarda enerji, su ve hammadde tasarrufu sağlayan LEED sertifikalı Nidakule Göztepe’ye yerli ve yabancı kurumsal şirketler büyük ilgi gösteriyor. 


www.tahincioglu.com


0216 410 45 45