25 / 04 / 2024

Necati Şaşmaz Hane Plus projesindeki komşularıyla tanıştı!

Necati Şaşmaz Hane Plus projesindeki komşularıyla tanıştı!

Ukra İnşaat'ın reklam yüzü olan ve projelerinden ev satın alan Necati Şaşmaz da, 1.Geleneksel Ukra Komşularımız Şenliği'ne katıldı. Eğlenceli kahvaltının sunuculuğunu ise ünlü şovmen Kadir Çöpdemir üstlendi...


Ukra İnşaat, projelerinden ev alanlara özel bir kahvaltı düzenledi. Ukra İnşaat'ın reklam yüzü olan ve projelerinden ev satın alan Necati Şaşmaz da, 1.Geleneksel Ukra Komşularımız Şenliği'ne katıldı. Eğlenceli kahvaltının sunuculuğunu ise ünlü şovmen Kadir Çöpdemir üstlendi. Etkinlikte, Ukra İnşaat'ın Hane Plus projesinde ev alanlara tapuları da verilmeye başladı.

1.Geleneksel Ukra Komşularımız Şenliği, Esenyurt Kültür Merkezi'nde yapıldı. Özel bir kahvaltı şeklinde organize edilen şenliğe Ukra İnşaat'ın reklam yüzü Necati Şaşmaz, Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz ve Ukra İnşaat Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.
Ukra İnşaat'ın Hane Plus projesinden ev sahibi olan ailelerin birbirleriyle tanıştığı renkli organizasyonun sunuculuğunu Kadir Çöpdemir üstlendi. Kahvaltı, Kadir Çöpdemir'in interaktif sunumuyla başladı. Çöpdemir'in ardından Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, ev sahiplerine hoş geldiniz konuşması yaptı. Yavuz, “Ukra İnşaat olarak, kaliteye ve ileri teknolojiye büyük önem veriyoruz. Aynı zamanda yeşil alan da projemizin vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Tüm ev sahiplerimize kaliteyi, teknolojiyi ve yeşili bir arada sunmaktan gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Ukra İnşaat Reklam Yüzü Necati Şaşmaz'ın kahvaltı salonuna girmesiyle büyük bir hareketlilik yaşandı. Kurtlar Vadisi'nin başrol oyuncusu Şaşmaz, komşularıyla tanıştı ve hayranlarıyla fotoğraf çektirdi. Şaşmaz, “Ukra İnşaat'ın Hane Plus projesinde evim var. Evimin 15 Aralık'ta teslim edilmesi planlanıyor ve bu tarih benim doğum günüm. Bu sebeple çok heyecanlı ve mutluyum” dedi ve çekimlerinin çoğunlukla Avrupa yakasında olduğunu bu sebeple Hane Plus'taki evinde yaşamayı planladığını belirtti.

Etkinlikte Necati Şaşmaz'ı rol arkadaşları da yalnız bırakmadı. Kurtlar Vadisi Pusu'da İnci Yıldız karakterini canlandıran Sema Şimşek ile Güllü Erhan'a hayat veren Erhan Ufak, Kurtlar Vadisi'nin savcısı Çiğdem Batur da 1.Geleneksel Ukra Komşularımız Şenliği'nde hayranları ile bir araya geldi.

600 kişinin katıldığı kahvaltı sırasında Ukra İnşaat kurumsal barkovizyon gösterimi de yapıldı. Bu esnada çocuklar da unutulmadı, tüm çocuklar palyaçolar eşliğinde özel bir film seyretme fırsatı da yakaladı.