30 / 04 / 2024

Monumento Kartal'da 306 bin TL!

Monumento Kartal'da 306 bin TL!

Kartal'da inşa edilen Monumento Kartal'da 306 bin TL'den başlayan fiyatlarla...


İstanbul; Adalar manzaralı 90 adet home ofis,42 adet rezidans ve 4 ticari alandan oluşan karma proje Monumento Kartal ’da, yeni yılın gelişi ile birlikte yaşam biçimini de farklılaştırmak isteyenlere özel sosyal olanaklar sunuluyor. Projede rezidans ve home ofis sahipleri, diledikleri zaman kapalı yüzme havuzunun berrak sularında beden ve zihinlerini stresten arındıracak, kat bahçelerinde temiz hava alacak veya teknik konfora sahip toplantı odaları ile iş yaşamlarına değer katacaklar.


Şubat 2014’te teslim edilmesi planlanan ve hayatı kolaylaştıracak özel lokasyonu sayesinde konut sahiplerine tüm bu sosyal ayrıcalıkların yanında ulaşım kolaylığı da sağlayacak Monumento Kartal ’da büyüklükleri 73,16 m2 ile 141,18 m2 arasında değişen rezidans ve home ofisler,  306.064 TL + KDV ‘den başlayan anahtar teslim fiyatları ile alıcıların beğenisine sunuluyor.


Anadolu Adalet Sarayı, TEM, E5, Sabiha Gökçen Havaalanı, metro, Pendik Marina ve sahilyoluna yakınlığı ile dikkat çeken, hem Adalara hem de İzmit Körfezi’ne geniş açıdan bakacak şekilde tasarlanmış Monumento Kartal’da home ofis ve rezidanslar, Garanti Mortgage desteği ile alıcılarla buluşuyor.


0216 306 01 44

www.monumento.com.tr



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri