25 / 04 / 2024

Monumento Kartal'da 295 bin 630 TL!

 Monumento Kartal'da 295 bin 630 TL!

Chapman Taylor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık tarafından tasarlanan Monumento Kartal'da 295 bin 630 TL'den başlayan fiyatlarla...


Dünyaca ünlü mimari grup Chapman Taylor ve Türk proje ortağı Movipar Mimarlık tarafından tasarlanmış olan ve bünyesinde iş ve sosyal yaşama dair tüm gereksinimleri barındıran karma proje Monumento Kartal; 90 adet home ofis, 42 adet rezidans ve 4 ticari alandan oluşuyor. Şubat 2014 tarihinde teslim edilecek projede profesyonel bina yönetimi, UP Hizmet Yönetim Çözümleri Danışmanlık Limited Şirketi’nin ellerine teslim edildi.


Hizmet sektörünün deneyimli ismi Eşref Hamamcıoğlu tarafından kurulan UP Hizmet Yönetim Çözümleri Danışmanlık Ltd Şti, konut sahiplerinin Monumento Kartal’da en iyi hizmeti uluslararası standartlarda alabilmeleri için çalışmalarına başladı. UP Danışmanlık, giderlerden tasarruf yapan ve verimliliği yükselten çözüm önerileri geliştirerek Monumento Kartal’da sürdürülebilir hizmet yönetimini gerçekleştirecek. 


Resepsiyon, concierge, güvenlik, gözetim, kurye, yemek servisi, misafir kabulü, teknik servis, bahçe bakımı, temizlik, house keeping, kuru temizleme, ütü, terzi, lostra, taksi-vale hizmetleri ile ortak alanların bakımı gibi standart hizmetlerin yanı sıra bilgisayarlı bakım yönetim sistemleri (CMMS) UP Danışmanlık tarafından Monumento Kartal sakinlerine sunulması kararlaştırılan ayrıcalıklı hizmetlerden yalnızca birkaçı.


0216 306 01 44

www.monumento.com.tr