26 / 04 / 2024

MIPIM'de Türkiye rüzgarı esiyor!

 MIPIM'de Türkiye rüzgarı esiyor!

Uluslar arası en büyük gayrimenkul fuarı olan Mipim'de 2013 yılında Türkiye onur konuğu oldu. Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen Mipim fuarının açılışı 12 Mart salı gecesi Timur gayrimenkul bünyesindeki Nef'in organizasyonu ile gerçekleştirildi...


Uluslar arası en büyük gayrimenkul fuarı olan Mipim 2013'ün açılışı 12 Mart gecesi Timur gayrimenkul bünyesindeki Nef'in organizasyonu ile Martinez Hotel'de gerçekleştirildi. Türkiye'nin onur konuğu seçildiği Mipim fuarı dünya emlak zincirlerini bir araya getirdi.


1000 metrekarelik özel tasarlanmış bir çadırda Türk firmalarının da yer aldığı fuar, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlendi.


Fuara bir çok katılımcı dışında yerli ve yabancı turistler de katıldı. TÜRKİYE gayrimenkul firmalarından; Saf GYO,  Tahincioğlu Gayrimenkul,  Artaş İnşaat,  Varyap Holding,  İş GYO,  Gyoder,  Konutder ve Nurol GYO gibi bir çok inşaat firması katıldı.


Mipim fuarında Türk firmalarının broşürleri dağıtıldı. Türk kahvesi ve Türk lokumu gibi Türklere özel bir çok geleneğin tanıtımının gerçekleştirildiği fuara Türk basınından da bir çok isim katıldı.


MIPIM'e katılan projeler ;

1- Nurol GYO Eski Hürriyet Medya Towers arsası projesi!

Nurol GYO, yeni konut projesini satın aldığı eski Hürriyet Medya Towers arsasında hayata geçirecek. Projede 1.000'den fazla konuta, ofis ve mağazalara yer verilecek.


2- Nurol GYO Seyrantepe Projesi!

Nurol GYO, İstanbul Seyrantepe'de hayata geçireceği yeni konut projesi için hazırlanıyor. Dairelerin yanı sıra ofislerin de bulunacağı projede satışlar bu yıl sonu başlayacak.


3- Nurol GYO Nurol Tower Projesi!

Nurol GYO imzası ile İstanbul Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower'da satışlar yüzde 15 oranında tamamlandı. Nurol Tower'ın lansmanı bir hafta içinde gerçekleşecek.


4- Artaş İnşaat Tema Park Projesi!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Tema Park, 2013 yılının Mayıs ayında satışa sunulacak. Bu ay içerisinde ruhsat başvurusu yapılacak olan proje konut alanı 300 bin metrekare olmak üzere toplam 1 milyon 500 bin metrekare arsa alanında yükselecek. Karma proje olarak tasarlanan Tema Park'ta, metrekare birim fiyatı 2 bin 800 TL ile 3 bin TL arasında değişiyor.


5- Artaş İnşaat Arıcılar Projesi!

Artaş İnşaat, yeni konut projesini İstanbul Kemerburgaz Göktürk yolu üzerinde bulunan Arıcılar Bölgesi'nde inşa etmeye hazırlanıyor. İmar planı henüz hazırlanma aşamasında olan Arıcılar Projesi'nin temeli 2013 yılının sonunda atılacak. Projenin detayları önümüzdeki günlerde belli olacak.


6- Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park Seyrantepe Projesi!

Nida Park Seyrantepe projesi, toplam 60 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde, 40 bin metrekare satılabilir inşaat alanına sahip olacak şekilde hayata geçiriliyor. 2013 yılı içerisinde satışa sunulması beklenen Nida Park Seyrantepe projesinin teslimleri ise 2014 yılının 4. çeyreğinde gerçekleşecek.


7- Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park Çengelköy Projesi!

Tahincioğlu'nun İstanbul Çengelköy'de konumlandırdığı Nida Park Çengelköy projesi, 25 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek. Satılabilir alanı 16 bin metrekare olarak belirlenen Nida Park Çengelköy projesinin teslimlerinin 2014 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanıyor.


8- Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park Bomonti Projesi!

Nida Park Bomonti, İstanbul Şişli Bomonti'de Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek. Toplam inşaat alanı 180 bin metrekare olarak belirlenen Nida Park Bomonti'nin satılabilir alanı 115 bin metrekare olarak belirlendi. 2014 yılında yapımına başlanacak olan projenin, 2016 yılında teslim edilmesi planlanıyor.


9- Tahincioğlu Gayrimenkul Nida Park Kozyatağı Projesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul, 2014 yılında İstanbul Kozyatağı'nda Nida Park projesini hayata geçirecek. Projenin teslimleri ise 2016 yılında yapılacak.


10- Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul Projesi!

MIPIM Fuarı'nda, İspanya, Almanya, Ortadoğu ve Rusya'dan büyük ilgi gören Eroğlu Gayrimenkul'un Skyland İstanbul projesi 26 Mart'ta satışa sunulacak. Proje, 1,5 milyon dönümlük alan üzerinde yükseliyor.


Melek GÜNER/Cannes



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome, Satışa çıkacak projeler