Mar Yapı, Gplus'ın ikinci etabında Divan'ın ilk rezidansını hayata geçirecek!

    Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu ile anlaşan Mar Yapı, İkinci etapta Divan’ın ilk rezidansını hayata geçirmeye hazırlanıyor

 

Mar Yapı  tarafından İstanbul emlak piyasasının yükselen değeri Güneşli’de hayata geçirilen G Plus projesinin ikinci etabı heyecan verici bir ortaklıkla start alıyor. İlk etapta ofis, konut ve ticari ünitelerden oluşan G Plus projesinin ikinci etabı, turizm ve konut sektöründe önemli bir işbirliğine sahne oluyor. 

Türk otelciliğinde bir ekol olan Divan Grubu ile anlaşan Mar Yapı, İkinci etapta Divan’ın ilk rezidansını hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Projeyle ilgili ayrıntıların paylaşılacağı ve Divan Grubu CEO’su Marcos Bekhit ile Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök’ün hazır bulunacağı basın toplantı 27 Mart 2012 Salı günü gerçekleşecek. 

Tarih      : 27 Mart 2012, Salı

Yer         : Kuruçeşme Divan

Saat       : 09:30-10:30 (Kahvaltı)

                 10:30 (Basın Toplantısı)

444 20 25

http://www.gplus.com.tr/


Divan Gplus projesinde 2+1’ler 380 bin TL!
Mar Yapı, Gplus'ın ikinci etabında Divan'ın ilk rezidansını hayata geçirecek!
G Plus ikinci etap projesinin işletmesi Divan Grup'un oldu!
Mar Yapı Gplus'ta 291 bin 445 TL'ye 2+1!
Gplus Ofisleri'nde metrekaresi 4 bin 500 TL'ye! Yüzde 60'ı satıldı!