03 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepe Ada projesi nerede?

 Mahal Sancaktepe Ada projesi nerede?

Mahal Sancaktepe Ada projesi İstanbul'un en genç ilçelerinden biri olan Sancaktepe’de yaşama geçiriliyor…


Mahal Sancaktepe Ada projesinin inşa edileceği İstanbul'un en genç ilçelerinden biri olan Sancaktepe, yatırımını ve yaşamını burada planlayanlara şimdiden kazandırmaya başladı. Sancaktepe'ye komşu Ataşehir, Çekmeköy ve Kartal gibi ilçelerin gün geçtikçe talep ve arz dengesinde doyum noktasına ulaşmaya başlaması Sancaktepe'yi uygun fiyatlarla kaliteli yaşam standardı arayan insanların tercih noktalarından biri haline getirdi bile. Günümüzde Sancaktepe kira artış oranında İstanbul'un en yüksek kira artışı oranına sahip ilçelerinden biri. Ayrıca marka değeri ve yaşam kalitesi yüksek birçok konut projesinin Sancaktepe de üretilmesi bir tesadüf değil.


Haritaya baktığınızda Sancaktepe Anadolu Yakası'nın merkezindeki özel konumuyla İstanbul'un 7 ilçesine komşu. Sancaktepe'nin bu stratejik konumuna düşük imar uygulamalarını, ilçeyi çevreleyen ormanları ve güçlü ulaşım bağlantılarını eklediğinizde İstanbul'un genel dokusundan farklı bir çekim merkezinin doğuşunu görmezden gelmek imkânsız. 

Mahal Sancaktepe Ada projesi Denge Yapı tarafından inşa edilecek. Ramazan Bayramı sonrası satışa sunulması planlanan proje için şu sıralar ön talep toplanıyor. 10 dönüm alana kurulacak olan projede 144 konut yer alıyor. Mahal Sancaktepe’de 2+1 ve 3+1 daireler bulunacak.

Osman Gazi Mahallesi Bilal Habeşi Caddesi Mahal Sancaktepe -

Sancaktepe/ İSTANBUL

Tel: 0216 311 66 67

www.mahalsancaktepe.com