28 / 03 / 2024

Denge Yapı Mahal Projeleri'nde kampanya! 1 yıl peşinat erteleme!

Denge Yapı Mahal Projeleri'nde kampanya! 1 yıl peşinat erteleme!

Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi...


Denge Yapı, bu yaz uygun koşullarda ev sahibi olmak isteyenler için Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’da bir kampanya düzenledi.


Peşinat 1 yıl sonra


“Hemen Taşın, Peşinatı 1 Yıl Sonra Öde” adını taşıyan kampanyadan yararlanıp Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’dan daire alanlar hem ev sahibi olmanın hem de yatırımlarını doğru adrese yapmanın keyfini sürecek. Kampanya kapsamında konut alıcısına avantajlı fiyatlar sunduklarını söyleyen Denge Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bayram, “Kampanyamız hem oturum hem de yatırım amaçlı ev arayanlara özel ödeme planları içeriyor. Projemizden yaşamak için ev alanlar hemen taşınmanın, yatırım amaçlı ev alanlarsa kira geliri elde etmenin rahatlığını yaşıyor” dedi.


Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’nın yaz kampanyasından yararlananların daire bedelinin yüzde 25’ine denk gelen peşinat tutarını 1 yıl ertelediğini ve borcun kalan yüzde 75’lik kısmı için kredi kullanabileceğini belirten Bayram, “Ay sonuna kadar geçerli olan kampanya boyunca Mahal Sancaktepe’de 1+1 dairelerin fiyatı 150 bin liradan, Mahal Sancaktepe Ada’da ise 2+1 A tipi dairelerin fiyatı 216 bin liradan başlıyor” diye konuştu.


Tapular hazır


Abdullah Bayram'ın verdiği bilgiye göre Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada’dan ev alanlara anahtarlarıyla birlikte tapuları da teslim ediliyor. 15 bin 640 metrekare arazi üzerinde yapılan Mahal Sancaktepe 6 bloktan ve 346 daireden oluşuyor. 10 bin 454 metrekare arazi üzerinde inşa edilen Mahal Sancaktepe Ada ise 12 katlı 3 ve 5 katlı tek blokta 169 daireden meydana geliyor.


Her iki proje de yaşamı keyifli kılacak ve herkesin ihtiyacına cevap verebilecek şekilde tasarlandı. Bu nedenle Mahal Sancaktepe'de tek tip 1+1, üç tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam beş farklı tipte daireye, Mahal Sancaktepe Ada'da ise iki tip 1+1, dört tip 2+1 ve tek tip 3+1 olmak üzere toplam yedi farklı tip de konuta yer verildi. Sunduğu sosyal imkanlar ve doğayla bütünleşen peyzaj alanı ile site sakinlerine dopdolu bir yaşam sunan Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada'da açık yetişkin ve çocuk yüzme havuzları, yürüme ve koşu yolları, çocuk oyun alanları, süs havuzları, kamelyalar, basketbol, voleybol ve mini futbol alanı ve ortak spor alanları, meyve bahçeleri, kapalı sosyal tesiste bay / bayan sauna ve fitnessclub ile kapalı havuz bulunuyor. Ayrıca 7/24 güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve açık otoparklar da yer alıyor.


TEM’e 5 dakika uzaklıkta


Mahal Sancaktepe ve Mahal Sancaktepe Ada, TEM-Kartal bağlantı yoluna 5 dakika mesafede bulunuyor. Her iki proje de, Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dakika, Ataşehir Finans Merkezi'ne 14 dakika ve Boğaziçi Köprüsü’ne 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Vatan



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı