03 / 05 / 2024

Mahal Sancaktepe Ada Evleri ulaşım!

 Mahal Sancaktepe Ada Evleri ulaşım!

Anadolu Yakası’nda, Sancaktepe’de inşa edilecek olan Mahal Sancaktepe Ada projesine ulaşım metro ile sağlanabilecek…


Haziran 2012'de temelleri atılan ve 38 ay gibi rekor bir sürede tamamlanması planlanan Üsküdar – Sancaktepe hattında çalışacak olan metronun Sancaktepe'nin yükselen yıldızını daha da parlatacağı kesin. Metro hattının tamamlanarak hizmete girmesiyle Sancaktepe'den yolculuk süreleri; Üsküdar'a 24, Yenikapı'ya 36, Taksim'e 44, Hacı Osman'a 68, Atatürk Havalimanı'na 68 ve Olimpiyat Stadı'na 78 dakika olacak. Metro sayesinde şehrin her noktasına trafiğe takılmadan zaman kaybı yaşamadan keyifli ve kolay bir şekilde ulaşacaksınız.

Mahal Sancaktepe’de 2+1 ve 3+1 daireler bulunacak. 144 konutun yer alacağı Mahal Sancaktepe Ada projesi Denge Yapı tarafından inşa edilecek. Ramazan Bayramı sonrası satışa sunulması planlanan proje için şu sıralar ön talep toplanıyor.

10 dönüm alana kurulacak olan Mahal Sancaktepe Ada projesinde . Kurtköy Sabiha Gökçen Havalimanı 15 dakika, Finans Merkezi Ataşehir 14 dakika, Boğaziçi Köprüsü 21 dakika, TEM Otoyolu yanı başınızda, TEM-Kartal bağlantı yoluna ulaşmak ise sadece birkaç dakika...

Osman Gazi Mahallesi Bilal Habeşi Caddesi Mahal Sancaktepe -

Sancaktepe/ İSTANBUL

Tel: 0216 311 66 67

www.mahalsancaktepe.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı