29 / 03 / 2024

Mark Zuckerberg'in San Francisco'daki yeni villası 17 aydır tadilatta!

Mark Zuckerberg'in San Francisco'daki yeni villası 17 aydır tadilatta!

Mark Zuckerberg'in eşiyle birlikte önümüzdeki sonbahar taşınmayı planladığı San Francisco'daki ev, satın alındığı günden beri ciddi bir tadilattan geçiyor.


Mark Zuckerberg'in eşiyle birlikte önümüzdeki sonbahar taşınmayı planladığı San Francisco'daki ev, satın alındığı günden beri ciddi bir tadilattan geçiyor. Zuckerberg'in geçen yılın başında 6 milyon dolara satın aldığı ev, 720 bin dolara baştan aşağı yenileniyor. 1920'li yıllardan kalma tarihi villanın bulunduğu sokak, 17 aydır kum, çimento ve çeşitli inşaat malzemeleriyle dolu. Aynı muhitte yaşayan komşular da bu gürültü ve karmaşadan çok şikayetçi.


SOKAĞA FİBEROPTİK KABLO DÖŞETTİ


San Francisco Chronicle dergisinin haberine göre 40-50 işçi son 17 aydır haftanın her günü bu evde çalışıyor. İşçilerin ve kamyonların gürültüsü komşuları bu muhitte oturamaz hale getirdi. O kadar ki Mark, evinin bulunduğu sokağın kaldırımlarını söktürüp fiber optik kablo bile döşetmiş!


PARK YERLERİNİ İŞGAL EDİYOR


İşçilerin uzun saatler çalışması park problemi de yaratıyor. Kamyonlar 4-5 park yerini gasp ettiği için komşuların arabaları açıkta kalıyor. Aynı bölgede yaşayan Trafton Bean, işçilerin en azından birkaç park yerini boşaltmalarını talep ettiğinde, "Mark Zuckerberg için çalışıyoruz. Buralar bize ait" cevabını aldığını söylüyor.


Hürriyet