03 / 05 / 2024

Yeşil GYO PES!

Yeşil GYO PES!

Yeşil GYO PES (Premium Emlak Sistemi), doğrultusunda 3 sene içindeki birikiminiz 2'ye katlanıyor. Bu sisteme göre 1+1 konut fiyatına, 3+1 konut sahibi olunabiliyor...


Yeşil GYO PES, Yeşil GYO Projeleri dışında, Yeşil GYO iştiraki ile hayat bulan projelerde de geçerli olacak. Buna göre 3 sene içinde birikiminiz 2'ye katlanıyor. 


Yeşil GYO İnnovia PES


Yeşil GYO PES Sistemi kapsamında İnnovia Suites Projesi'nden 24 bin TL'lik peşinatla 15 gün tapu sahibi olunabiliyor ve bütçeye göre dönem sayısı ya da lokasyon tercihi değiştirilebiliyor. Ödemeler yüzde 40 peşina, kalan kısım olarak yüzde 60'lık tutar ise 18 ay faiz uygulanmadan vadelendirilebiliyor.


PES Yeşil GYO kapsamında ayrıca firma, gayrimenkulünüzü kiralıyor ve otel konseptinde işletiyor. Yıllık olarak size, yüzde 10 kira geliri ödüyor. Ayrıca bu gelir her yıl yüzde 2.5 artıyor.


Yeşil GYO PES İnnovia kapsamında 24 bin TL'ye alınan gayrimenkul tarafından sağlanan yüzde 75 garantili kazanç ile tapunuz 42 bin TL değerine ulaşıyor. Bu tapu firmanın tüm projelerinde takas edilebiliyor ya da yeni bir daire için kullanılabiliyor.


Yeşil GYO PES Projesi doğrultusunda İnnovia Suites Projesi'nde sahip ilk dönemin 15 günün ardından satın alınan her 2 dönem için 5 bin TL indirim de yapılabiliyor. İnnovia Suites'in 63 dönemi için 5 bin TL, 5 dönemi için 10 bin TL ve 7 dönemi için 15 bin TL olarak faydalanılabiliyor. Böylece dönem sayısı arttıkça indirim de yıllık yüzde 10 oranında kira geliri de artıyor.


Yeşil GYO PES ile İnnovia Suites Projesi'nde sahibi yaptığınız yakınlarınız sayesinde 5 bin TL'lik indirimden faydalanabiliyorsunuz. 3 yakınınızı İnnovia Suites sahibi yaparak peşinat sonrasındaki ödemelerinizi silebilir, 24 bin TL'lik gayrimenkule yüzde 40 oranında (9 bin 600 TL) peşinat ödeyerek sahip olabilirsiniz.


Telefon: 0850 333 7 737

Web Adresi: www.pes-sistem.com



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri