23 / 04 / 2024

Yalova Sakura Park projesinde maksimum fiyat 1 milyon 70 bin TL!

 Yalova Sakura Park projesinde maksimum fiyat 1 milyon 70 bin TL!

Sakurapark projesinde basit ev içi tamir hizmetleri, bakım ve teknik servis gibi imkanlar sunarak evinizdeki konforunuzu korumanızı sağlıyor. Projede fiyatlar 350 bin lira ile 1 milyon 70 bin lira arasında değişiyor


Sakurapark projesi Yalova'da inşa edilen bir proje. En yüksek kalitede malzeme ile fonksiyonel mimarinin birleştiği Sakurapark projesinde çeşitli spor ve rekreasyon imkanları sunuluyor. Deniz ve doğa manzarasıyla dikkat çeken Sakurapark projesi şehir merkezine de yakın konumda hayata geçiriliyor. Haifi çelik sistemle inşa edilen Sakurapark'ta 7 gün 24 saat profesyonel site güvenliği sunulacak.

İlkbaharda çok kısa bir süre çiçeklerini açan ender görülen güzellikteki kiraz çiçeği Sakura, Japon kültüründe hayatın güzelliğini ve kısalığını simgeler. Sakura aynı zamanda baharın müjdecisi olduğu için, yeni başlangıçları temsil ediyor.

Konak, villalar, ikiz villalar ve dairelerden meydana gelen Sakurapark'ta, konak, müstakil yaşamda gerçek lüksü yaşamak isteyenler için, hacimli mekanları ve özel mimarisi ile geniş bahçe yaşamını birleştirerek tasarlandı. 6 m'lik yüksek tavanından, bodrum kattaki sinema odasına kadar kalitesi detaylarda gizli özel bir yaşam sunuyor.

Apec Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen Sakurapark projesinde açık havuz, basketbol sahası, yürüyüş yolları, aletli spor salonu, masaj odası, şömineli oturma alanı, oyun odası, yoga terası, spa, kapalı havuz, tenis kortu, çocuk parkı, pilates ve yoga stüdyosu, sauna, kafe, bilardo ve masa tenisi, sinema odası gibi sosyal imkanlar bulunuyor.

Kuru temizlemeden ev temizliği için eleman teminine, bahçe bakımından çiçek siparişine, araç kiralamadan İDO bilet alımına kadar her türlü concierge sisteminin sunulacağı Sakurapark projesinde basit ev içi tamir hizmetleri, bakım ve teknik servis gibi imkanlar sunarak evinizdeki konforunuzu korumanızı sağlıyor. Projede fiyatlar 350 bin lira ile 1 milyon 70 bin lira arasında değişiyor.

2012 yılının Mart ayında satışa çıkan Sakurapark projesinde konut teslimleri önümüzdeki Aralık ayında yapılacak. 40 bin metrekare alana kurulan Sakurapark’ta 74 konut bulunuyor. Konutların alanları 110 ile 620 metrekare arasında.

Sakura Park, Kadıköy, Yalova 77200 Türkiye

444 31 24

[email protected]

www.sakuraparkyalova.com

Nagihan Arat



Önerilen Bağlantılar : Yeni konut projeleri