17 / 05 / 2024

Vazo Kule Maltepe ödeme planı!

 Vazo Kule Maltepe ödeme planı!

Dap Yapı'nın İstanbul Anadolu Yakası Maltepe Dragos'ta inşa ettiği Hitit sanatının en önemli objelerinden olan İnandık Vazosu'nu anıtsal mimari anlayışıyla modernize ederek Vazo Kule'yi hayat geçiriyor. Vazo Kule Maltepe ödeme planı...


Vazo Kule Maltepe ödeme planı detayları ile haberimizde bulunuyor. Vazo Kule Maltepe projesi, Dap Yapı'nın diğer modern projeleri; Burgu Kule, Dalga Kule ve Tango Kule'nin hemen yan tarafında inşa ediliyor. 


Vazo Kule Maltepe 3 bloktan meydana geliyor. Projedeki 2 blok konut için 1 blok ofis için tasarlanıyor.


Hitit sanatının en önemli objelerinden olan İnandık Vazosu'nu anıtsal mimari anlayışıyla modernize eden Dap Yapı, mimari eserlerine bir yenisini daha ekliyor. 


Vazo Kule Maltepe projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1 konut alternatifleri yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 45 metrekare ile 129 metrekare arasında değişiyor.


Toplamda 399 bağımsız bölümden meydana gelen Vazo Kule Maltepe projesinin yüzde 80'i yeşil alandan oluşuyor.


Vazo Kule Maltepe teslim tarihi 30 ay sonrası olarak belirtildi.


Vazo Kule Maltepe fiyat!


Vazo Kule Maltepe fiyat bilgisine göre projede yer alan konutlar 179 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.


Vazo Kule Maltepe ödeme planı!


Vazo Kule Maltepe ödeme planı na göre projede banka konut kredisi yada firma bünyesindeki ödeme seçeneklerinden yararlanabiliyorsunuz.


Lobi, danışmanlık, kat hizmeti, 7/24 özel güvenlik, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, Türk hamamı, açılır kapanır 4 mevsim yüzme havuzu, mini alışveriş merkezi, kafeler, restoranların bulunduğu Vazo Kule Maltepe projesi, Adalet Sarayı’na 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 kilometre, Pendik Yalova Feribot İskelesi ve 1000 yat kapasiteli Pendik Marintürk‘e 5 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.


Vazo Kule Maltepe satış ofisi projenin içinde yer alıyor.


Vazo Kule Maltepe telefon;


0216 444 33 39

www.dapyapi.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler