18 / 05 / 2024

Vazo Kule Maltepe daire fiyatları!

 Vazo Kule Maltepe daire fiyatları!

Hitit medeniyetinin 3 bin yıllık eşsiz mirasını günümüze getirmek için Dap Yapı'nın Maltepe Dragos'ta inşa ettiği Vazo Kule Maltepe daire fiyatları...


Vazo Kule Maltepe projesi, İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Vazo Kule Maltepe daire fiyatları haberimizin içinde bulunuyor. 


19 ve 22 katlı 3 bloktan oluşan Vazo Kule Maltepe projesinde 298 rezidans, 11 dükkan ve 99 ofis bulunuyor. Projede toplamda 399 bağımsız bölüm yer alıyor.


Konutlar için 2 blok, ofisler için 1 blok ayrılan Vazo Kule Maltepe projesinde; stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut alternatifleri mevcut.


Projedeki konutlar 45 metrekare ile 129 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip.


Yüzde 80'inin yeşil alandan meydana geldiği Vazo Kule Maltepe teslimleri 30 ay sonra yapılacak.


Vazo Kule Maltepe daire fiyatları!


Vazo Kule Maltepe daire fiyatları 179 bin TL'den başlıyor, 600 bin TL'ye kadar yükseliyor.


Vazo Kule Maltepe ödeme planı!


Vazo Kule Maltepe ödeme planı na göre projede ister peşin, ister banka kredili, isterseniz de firma bünyesinde yer alan ödeme seçenekleri ile ödeme yapabiliyorsunuz.


Vazo Kule Maltepe projesinde; lobi, danışmanlık, kat hizmeti, 7/24 özel güvenlik, yürüyüş parkurları, fitness merkezi, Türk hamamı, açılır kapanır 4 mevsim yüzme havuzu, mini alışveriş merkezi, kafeler, restoranlar bulunuyor.


Vazo Kule Maltepe projesi, Maltepe Carrefour, Pendorya, Neomarin gibi pek çok AVM, Maltepe, Yeditepe, Okan ve Sabancı Üniversitesi, Ahmet Şimşek, Coşkun ve Doğa Koleji gibi eğitim kurumları ve Sema, Bölge ve Kartal Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'ne çok yakın mesafede inşa ediliyor.


Proje; Adalet Sarayı’na 2 kilometre, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 10 kilometre, Pendik Yalova Feribot İskelesi ve 1000 yat kapasiteli Pendik Marintürk‘e 5 kilometre mesafede inşa ediliyor.  


Vazo Kule Maltepe satış ofisi projenin hemen yan tarafında yer alıyor.


Vazo Kule Maltepe ulaşım;


0216 444 33 39

www.dapyapi.com.tr


Melek GÜNER/Konuttimes.com