24 / 04 / 2024

Tual Bizim Mahalle'de 221 daire yarın ön satışta!

Tual Bizim Mahalle'de 221 daire yarın ön satışta!

Tual Bizim Mahalle projesinde 221 adet daire yarın ön satışa çıkıyor. Tual Bizim Mahalle projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.


Tual Bizim Mahalle projesinde 880 ada 2 parselde yer alan 569 adet konut ve 107 adet ticari üniteden oluşan toplam 676 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları 1 Ekim 2018 tarihinde alındı. 


İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de inşa edilen proje 270 bin 620 metrekare inşaat alanı üzerinde kuruluyor. 


Tual Bizim Mahalle projesi tamamlandığında yaklaşık 6 bin konut olacak. 221 dairenin ön satışa sunulacağı projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Tual Bizim Mahalle projesi Emlak Konut GYO güvencesi ve Dağ Mühendislik tarafından yükselecek. 

 

Projede külliye, spor tesisleri, dini tesisler ve camii, festival alanları, çevre parkı ve yeşil alanlar, tematik çocuk oyun alanları, ata sporları merkezi, kent müzesi, kütüphane, eğitim tesisleri ve sağlık tesisleri mevcut. 


Lansmanın yarın yapılacağı Bizim Mahalle projesi 1 milyon metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) projelerinden İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen projenin adı  Tual Bizim Mahalle  olarak açıklandı.


Tual Bizim Mahalle



Tual Bizim Mahalle



Tual Bizim Mahalle

 



Tual Bizim Mahalle satış ofisi

Tel: 444 9 213

Web: http://www.tualbizimmahalle.com/


Ezgi Delibeyoğlu/Konuttimes.com