25 / 04 / 2024

Tual Bizim Mahalle satışa çıktı!

Tual Bizim Mahalle satışa çıktı!

Tual Bizim Mahalle projesi İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçiriliyor. Bugün ön satışa çıkan proje Dağ Mühendislik imzasını taşıyor.


Tual Bizim Mahalle projesinde fiyatlar henüz netleşmedi.  İstanbul Küçükçekmece'de inşa edilen projede 221 adet konut bugün ön satışa sunuldu.


Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) projelerinden Bizim Mahalle 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen projenin adı Tual Bizim Mahalle  olarak açıklandı.


1+1'den 4+1'e kadar daire tiplerine yer verilen Tual Bizim Mahalle projesi Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına destek veriyor. 


Tual Bizim Mahalle projesinde kampanya kapsamında 120 aya kadar bankasız ve kefilsiz yüzde 0,98 faiz oranıyla ödeme imkanı sağlanıyor. 


Tual Bizim Mahalle projesi konut ve cadde mağazalarından oluşuyor. Dağ Mühendislik tarafından yükselen proje tamamlandığında yaklaşık 6 bin konut olacak.


Projenin içinde ata sporları merkezi, festival alanları,  spor tesisleri, çevre parkı ve yeşil alanlar, tematik çocuk oyun alanları, dini tesisler ve camii, eğitim tesisleri, sağlık tesisleri, kent müzesi, külliye ve kütüphane mevcut. 


Tual Bizim Mahalle projesi 1700 adet daire ve 175 adet ticari üniteden oluşuyor. İnşaat alanı 270 bin 620 metrekare olan projede arsa alanı 118 bin 98 metrekare olarak belirlendi.


Tual Bizim Mahalle projesi yaklaşık 318 milyon 93 bin 859 TL'ye mal olacak.



Tual Bizim Mahalle satış ofisi

Tel: 444 9 213

Web: http://www.tualbizimmahalle.com