18 / 04 / 2024

The Mandarins Acıbadem'in 2.etabı Haziran'da başlıyor!

The Mandarins Acıbadem'in 2.etabı Haziran'da başlıyor!

İki etap olarak tasarlanan ve ikinci etabı 2017’nin Haziran ayında başlayacak olan The Mandarins Acıbadem' de daire fiyatları 590 bin TL’den başlıyor...


Kadıköy'ün tam kalbinde yer alan The Mandarins Acıbadem, yüksek bir mevkide yer alması nedeniyle 360 derece ufka bakan bir İstanbul manzarasına sahip bulunuyor. Projenin seyir terasında panoramik manzaralı Marmara Denizi, Tarihi Yarımada, Kalamış, Fenerbahçe ve Kadıköy limanı keyfi yaşanıyor. Kafeleri, restoranları, spor salonu ve alışveriş sokağı ile kent yaşamını sakinlerinin ayağına getiren The Mandarins Acıbadem, İstanbul'u yaşatan yaşam merkezi olarak fark yaratıyor.


Mega projede 493 seçkin daire

İki etap olarak tasarlanan ve ikinci etabı 2017’nin Haziran ayında başlayacak olan The Mandarins Acıbadem’in toplam yatırım tutarı 1 milyar 200 milyon TL’ye ulaşıyor. 2018 Mayıs’ında tamamlanacak olan projede tapular sahiplerine hemen teslim ediliyor. 493 seçkin dairenin yer aldığı, 1 +1'den 5 +1 dublekse uzanan daire seçeneklerinin bulunduğu projede daire fiyatları 590 bin TL’den başlıyor.


İstanbul’u üst düzey konforla yaşamak isteyenler için tasarlanan The Mandarins Acıbadem, 60 aya kadar şirket içi vadelendirme sistemi, düşük peşinatlı ve teslimde ödemeli planıyla ev sahibi olmak isteyenlere ve yatırımcılara kolaylık sağlıyor.


Web: http://themandarins.com.tr