16 / 04 / 2024

The Mandarins Acıbadem’de daire satışları hızlandı!

 The Mandarins Acıbadem’de daire satışları hızlandı!

Yatırım amaçlı satın alan ve kişiye özel ödeme imkânları ile ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan The Mandarins Acıbadem’de konut satışları hız kazandı ..


Avrasya Tüneli’nin Anadolu yakası çıkış noktasında Acıbadem’de konumlanan The Mandarins Acıbadem projesinin ilk etabındaki daireler tükenmek üzere. Yatırım amaçlı satın alan ve kişiye özel ödeme imkânları ile ev sahibi olmak isteyenlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan The Mandarins Acıbadem projesine ait ilk etapta son 20 günde 25 dairenin satışı gerçekleşti. 493 daireden oluşan ve 1+1’den 5+1 dublekse uzanan daire seçeneklerinin bulunduğu projenin ilk etabında son satışların ardından en çok ilgi gören 1+1 dairelerden 1 adet, 2+1 dairelerden ise 7 adet kaldı. 



Esnek ödeme koşulları ile ev sahibi olmak mümkün


Toplam yatırım değeri 550 milyon lira olan The Mandarins Acıbadem’in birinci etabında kaba inşaatın yüzde %95‘i tamamlandı. Projenin ikinci etabına ise Haziran ayında başlandı. Mayıs 2018’de konut sahiplerine teslim edilecek projede kişiye özel esnek ödeme avantajları sunuluyor. Mandarins Gayrimenkul yönetimi tarafından hazırlanan ödeme planlarına göre dileyen konut alıcısı daire bedelinin yüzde 50’sini teslimden önce belirli aralıklarda, yüzde 50’sini ise teslimden sonra ödeyebilecek. Şirket bünyesinde 60 aya kadar vadeli satın alma da mümkün.


5 yıl içinde yüzde 60 değerlenecek


Kişiye özel ödeme planları ve lokasyon sayesinde özellikle son 20 günde yoğun ilgiyle karşılaştıklarını ifade eden Mandarins Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Müdürü Emin Can Aydın, “Tarihi Salı Pazarının yanında özel bir lokasyona sahibiz. Ulaşım araçlarına, alışveriş merkezlerine, Avrasya Tüneli’ne ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne en fazla 7 dakikalık mesafedeyiz. Sahip olduğumuz özellikler sayesinde projedeki 493 dairenin yüzde 70’inin satışını gerçekleştirdik. Bugün projeden konut alanlar 5 yıl sonra yüzde 60 değerlendiğini görebilecekler” dedi. 



http://themandarins.com.tr/