29 / 03 / 2024

Teknik Yapı Metropark'ta son 100 daire için faizi sıfıra çekti!

Teknik Yapı Metropark'ta son 100 daire için faizi sıfıra çekti!

Teknik Yapı'dan, 'fırsatdolu' yılbaşı sepeti... Teknik Yapı, İstanbul Halkalı'daki Metropark projesinde kalan 100 daire için faizi sıfıra çekti. Peşin alımlarda da yüzde 15 indirim yapılıyor...


Teknik Yapı, 'fırsatdolu' yılbaşı sepeti hazırlayarak, yeni yıl öncesi ev sahibi olmak isteyenler için son kampanyasını sürdürüyor. Iialkalı'da yer alan Metropark projesinde son 100 dairede indirim oranını yüzde 15'e yükselten Teknik Yapı, peşinat tutarını yüzde l'e, 36 ay ödemeli konut kredisi faiz oranlarını yüzde sıfıra indirdi. 


Şubat'ta yaşam başlıyor


Anlaşmalı bankalar vasıtasıyla kullanılacak konut kredileri için marka desteği verildiğini açıklayan Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayını, şunları söyledi: "Her zaman olduğu gibi verdiğimiz sözü yerine getirdik ve Metropark projemizde daire teslimlerine başladık. Şubat 2016'da yaşamın başlayacağı Metropark'ta faiz indiriminin yanı sıra peşinat tutarını da minimum seviyeye çekerek son 100 daireyi alacak şanslı müşterilerimize yeni yıl hediyesi sunduk. Her bütçeye uygun ödeme seçenekleri sunmak için de son 100 daireyi alacak müşterilere temel fırsatların yanı sıra farklı peşinat seçenekleri ve sıfır faiz gibi beş ayrı ödeme seçeneği sunuluyor" dedi.


20 ticari ünite


Toplam 1.412 daire ve 20 ticari üniteden oluşan Teknik Yapı Metropark projesinde, gerek işletim maliyeti açısından gerekse mevcut alanların daha etkin kullanılabilmesi açısından sosyal tesislerinde belli bir düzeyi koruyor. Proje, başta Tem Otoyolu olmak üzere Mahmutbey Gişeler, Atatürk Havaalanı, Basın Ekspres Yolu, Ataköy - İkitelli Metro hattı gibi ana arterlerin yanı sıra alışveriş merkezleri, okul ve hastanelerin yanında yer alıyor. 


Vatan



Önerilen Bağlantılar : Satışa çıkacak projeler