29 / 03 / 2024

Denizli Kültür Merkezi hizmete girdi!

Denizli Kültür Merkezi hizmete girdi!

Denizli Kültür Merkezi hizmete girdi. Teknik Yapı tarafından hayata geçirilen Denizli Kültür Merkezi hizmete 35 milyon liralık yatırımla açıldı.


Denizli Kültür Merkezi açıldı. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen ve Sign of The City Awards’ta “En iyi Sosyo-Kültürel projesi” ödülünü alan Denizli Kültür Merkezi açıldı. Denizli Kültür Merkezi 35 milyon liralık yatırımla inşa edildi. 



Hürriyet'te yer alan habere göre; Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, kültür merkezinin açılışında konuştu. Durbakayım, Denizli’ye yakışan bir eser inşa etmekten gurur duyduğunu vurguladı. Durbakayım, Teknik Yapı’nın, Emlak Konut GYO güvencesi altında 2016 yılında Evora Denizli’ye başlarken proje kapsamında yaklaşık 5 bin metrekarelik bir sosyal tesis yapmayı taahhüt ettiğini ifade etti. Durbakayım, "Belediye Başkanımız Muhammet Subaşıoğlu’nun maddi ve manevi destekleri hep yanımızda oldu. Başkanımızın telkini ve teşviki ile 5 bin metrekarelik sosyal tesis inşaatını 16 bin metrekareye çıkardık. Çünkü Denizli ve güzide Denizli halkı bunu hak ediyor" şeklinde konuştu. 


Kültür merkezinin etrafında 3.8 dönümlük alan peyzaja ayrıldı.  8 dönüm arsa üzerinde inşa edilen kültür merkezi konferans, tanıtım, toplantı, seminer, gösteri,  etkinlik, sinema, tiyatro, konser gibi birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak.