29 / 04 / 2024

Siesta Oxygen projesinde daire fiyatları 119 bin TL'den başlıyor!

Siesta Oxygen projesinde daire fiyatları 119 bin TL'den başlıyor!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Siesta Oxygen projesinde minimum daire satış fiyatı 119 bin TL...


İzmir Karşıyaka'da yükselen Siesta Oxygen projesi, Soyak Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Siesta Oxygen projesi, Soyak Yapı'nın hayata geçirdiği Siesta Evleri'nin son etabı olarak alıcıların beğenisine sunuluyor. Projede toplam 380 daire yer alıyor. 


3 blok olarak yükselen Siesta Oxygen Evleri 'nde mevcut olan daireler 2015 yılının Aralık ayında teslim edilecek. Projede bulunan daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Siesta Oxygen Evleri 'nde satışa sunulan dairelerin fiyatları 119 bin liradan başlıyor ve değişiyor. Proje bulunan dairelerin fiyatları hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız projenin satış ofisini arayabilirsiniz. 


Siesta Oxygen Evleri 'nde voleybol sahası, tenis kortu, basketbol sahası, masaj odası, sauna, buhar odası, spor alanları, fitness merkezi, çocuk oyun alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


Soyak Siesta Oxygen İzmir adres : 6659 Sokak No.5 Cumhuriyet Mahallesi Karşıyaka / İzmir


Soyak Siesta Oxygen İzmir iletişim

Telefon: 444 0 795 

Web: www.soyak.com.tr