19 / 04 / 2024

Propa Vista’da ilk temel atma çalışmaları başladı!

Propa Vista’da ilk temel atma çalışmaları başladı!

Kartal'da inşa edilecek olan Propa Vista projesinde ilk temeller atıldı. Hemen yanı başındaki metro istasyonu ile büyük ilgi uyandıran Propa Vista projesinde şimdiden konutların yüzde 40’ının satışı tamamlandı.


Eşsiz konumu, ulaşım kolaylığı ve sunduğu sosyal olanaklarla şimdiden yatırımcıların gözdesi haline gelen Propa Vista projesinin temeli atıldı. Propa Vista’nın bölgedeki en özel proje olduğunu söyleyen Propa CEO’su Can Özçiçek, “Bu projeyle birlikte Anadolu yakasına ilk kez kullan-öde sistemini getirdik. Bu sistem, yaşam standardı açısından birçok avantaj sunuyor. Proje sakinleri; evlerine artı olarak ‘Misafir Evi’, ‘Mutfak Atölyesi’, ‘Donanımlı Ofis’ ve ‘Toplantı Odaları’ gibi artı unsurları diledikleri zaman kullanabilecek ve sadece kullandıkları kadar ödeyecek. Proje, ulaşım avantajı ile de bölgedeki diğer projelerin önüne geçiyor. Çünkü Propa Vista, Kartal-Tavşantepe metro hattında yer alan Yakacık metro durağına 10 metre mesafede konumlanıyor. Ayrıca E-5’e 90 metre uzunluğunda cephesiyle birlikte, tamamı güney cepheli ve Adalar manzaralı evlerden oluşuyor” dedi.


Kaliteli projelerin birincil önceliğinin sağlam temelli yapılar üretmesi olduğunu açıklayan Can Özçiçek, “İnsan yaşamına verdiğimiz değer, hayata geçirdiğimiz tüm projelerin başlangıcından bitişine kadar olan aşamada net olarak gözlemlenebilir. Gerek binaların temelleri konusundaki hassasiyetimiz gerekse de proje içerisindeki sosyal yaşam vaatlerimiz, misyonumuzla birebir uyuşmakta” açıklamasını yaptı. 


Web: http://propavista.com/