29 / 03 / 2024

Prestij Park detaylı fiyat listesi! 119 bin liraya stüdyo!

 Prestij Park detaylı fiyat listesi! 119 bin liraya stüdyo!

Bakyapı Grup tarafından hayata geçirilen, Bakyapı İstanbul Prestij Park satış rekoruna imza attı. Ünlü spor yorumcusu Erman Toroğlu’nun reklamlarında ‘Bu pozisyon kaçmaz’ sloganı ile anlattığı Bakyapı İstanbul Prestij Park’ta 20 günde 1112 konutun satışı gerçekleşti...


İstanbul’un en çok yatırım çeken bölgelerinden Beylikdüzü’nde 103 bin 800 metrekare alanda yükselen projede, en fazla 3+1 tipindeki konutlar satıldı.  Lansmanı yapıldığı günden bu yana Bakyapı İstanbul Prestij Park projesinde 202 adet 1+1 konut, 368 adet 2+1 tipinde konut satılırken, 3+1 konutlarda yapılan satış miktarı da 542 adedi buldu.


Birinci etap teslimleri Aralık 2014 tarihinde, ikinci etap teslimleri ise 2016 yılında gerçekleşecek olan konut projesi, 26 blokta 2 bin 392 konuttan oluşuyor. 


Ruhsat, Tapu Sorunu Yaşatmıyor


Satış rakamlarını değerlendiren Bakyapı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, güvenilir markadan uygun fiyatlı konut arayan Türk tüketicisinin, aradığı fırsatı bu projede bulduğunu söyledi. Ferhat Bakgör, “20 yıldır inşaat sektöründe varlık gösteren Bakyapı Grup tecrübesi ile hayata geçen projede, alıcılar ruhsat ve tapu gibi sorunlar yaşamıyor, dairesi tapuda komşunun dairesiyle karışmıyor. Ruhsatı alınmış ve imar planları Büyükşehir Belediyesi’nden onay almış Bakyapı Prestij Park konutlarında yaşamaya karar verenler, aslında kat irtifak tapusu ile sorunsuz bir geleceği garantiye alıyor” dedi.



119 Bin Liraya Prestijli Fırsat 


Ön blokların 1+1 ve 2+1, diğer blokların ise 3+1 dairelerden oluştuğu projede, alıcılar 119 bin liradan başlayan fiyatlarla Prestij sahibi oluyor. Daire fiyatlarının 119 bin lira ile 249 bin lira arasında değiştiği proje ayrıca yüzde 1 KDV avantajı da sunuyor. Çünkü Prestij Park Konutları’nda alıcı yüzde 18’lik konut KDV’sinin yalnızca yüzde 1’ini ödüyor. Projede Akbank, Garanti Bankası ve İş Bankası’ndan düşük kredi oranları ile ödemeler yapılıyor.


Çocuklar İçin Kulüp ve Okul


Şehrin ana arterlerinde, E-5 ve TEM Bahçeşehir yolunun kesiştiği noktada yer alan projenin yüzde 40’ı yeşil alanlardan oluşuyor. Toplam 4000 m2 sosyal tesise ve yüzde 40 yeşil alana yer veren Bakyapı İstanbul Prestij Park’ta 4 adet kapalı yüzme havuzu, 600 metrekarelik Kids Club, çocuk yüzme havuzu, fitness merkezi, 16 derslikli özel anaokulu ve ilköğretim okulu yer alıyor. 


Çocukların hem sosyalleşeceği, hem de sağlıklı gelişimlerine katkı sağlayacak bir dünya kuran “Kids Club” Bakyapı İstanbul Prestij Park’ta küçük konuklarını ağırlıyor. Alanında uzman eğitimcilerden oluşan kreş, sadece çocuklarınıza ayrılmış oyun alanları ve yüzlerce oyuncakla; çocuklarınızın hem eğleniyor hem öğreniyor.


Torium metrobüs durağı 700 m, Torium Alışveriş Merkezi 500 m,  Media Markt & Carrefour 1 km, Tüyap Fuar Alanı 6 km ve Atatürk Havalimanı 12 km uzaklıkta olan Bakyapı İstanbul Prestij Park sunduğu ulaşım ve yaşam kolaylıkları ile markalı konut arayanların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor.



Telefon: 444 16 99

Web adresi: www.istanbuldabirevimolsun.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı