16 / 04 / 2024

Panorama Life projesinde teslimler başlıyor!

Panorama Life projesinde teslimler başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe ‘Bavulunu kap gel’ sloganına sahip Panorama Life, Koç Üniversitesi’ne komşu konumuyla üniversite öğrencisi ağırlıklı bir kitleye sahip olan bölge için tüm ihtiyaçları tek anahtarda barındıran bir konsept sunuyor...


Gayrimenkul sektöründe ‘Bavulunu kap gel’ sloganına sahip Panorama Life, Koç Üniversitesi’ne komşu konumuyla üniversite öğrencisi ağırlıklı bir kitleye sahip olan bölge için tüm ihtiyaçları tek anahtarda barındıran bir konsept sunuyor.


Bölgede kiraların da yüksek olmasıyla, yatırımcının aldığı daire bedelinin 14-15 yıl gibi kısa bir sürede geriye dönmesi, satışlara artı yönde bir hareketlilik kazandırdığı ifade ediliyor. Projede en küçük dairenin kira bedelinin, 1300-1500 TL aralığında olması bekleniyor. Kılıçoğlu Group bünyesindeki Senatör Gayrimenkul’ün 50 milyon TL yatırımla hayata geçirdiği Panorama Life, toplam 6 bloktan meydana geliyor. 304 konut, 24 mağazayı içine alan Panaroma Life projesinde konutlar tamamen mobilyalı ve beyaz eşyalı olarak teslim ediliyor.


Kılıçoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Talat Kılıç, “Panorama Life’ı analizler neticesinde projelendirdik. Üniversiteli gençlerin ev bulmalarda ciddi sıkıntılar yaşanıyor. Bu nedenle dayalı döşeli konseptin ideal olacağı fikrinden hareketle Sarıyer’de inşa ettiğimiz Panorama Life’ı hayata geçirmeye karar verdik” diye konuştu.



Milliyet 



Telefon: 444 4 103

Web Adresi: http://www.panaromalife.com/