01 / 05 / 2024

Nur Rezidans'ta hayat başlıyor!

Nur Rezidans'ta hayat başlıyor!

Medel Yapı A.Ş tarafından inşa edilen Nur Rezidans projesinin ilk sakinleri artık son komşularını bekliyor. Projede 2 adet 2+1, 16 adet 3+1, 2 adet 5+1 çatı dubleksi olmak üzere toplam 20 adet daire bulunuyor.


NUR REZİDANS, Göztepe Merpenköy’de ana caddelerin ve bağlantı yollarının tam ortasında, metro, metrobüs gibi toplu taşıma olanaklarına yakın, şehrin merkezine erişimin kolay olduğu bir bölgede yer alıyor. NUR REZİDANS, Anadolu yakasının en önemli hastanelerinin, AVM'lerinin bir arada olduğu lokasyonla da hayatı kolaylaştıracak... 


Göztepe Köprüsü ve Metro İstasyonuna 2 dk., Medical Park Hastanesine 4 dk., Optimum AVM'ye 8 dk., Kozyatağı Carrefoure'a 10 dk., Bağdat Caddesi'ne 10 dk., Kadıköy'e 12 dk., Üsküdar'a 12 dk., Boğaziçi Köprüsü'ne 14 dk., Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 21 dk., Sabiha Gökçen Havalimanı'na 26 dakikalık mesafede yer alıyor.


900 m² alan üzerinde zemin + 9 normal kat + 2 bodrum kat olmak üzere 12 kattan oluşan NUR REZİDANS'ta her katta 2 daire bulunuyor. Herkese göre bir yaşam alanı planlanan projede 2 adet 2+1, 16 adet 3+1, 2 adet 5+1 çatı dubleksi olmak üzere toplam 20 adet daire bulunmaktadır. NUR REZİDANS'ın dış cephe tasarımını, dünyanın en büyük ve saygın küresel mimarlık etkinliği WAF'da (Dünya Mimarlık Festivali) finale kalan mimar SALİH ÇIKMAN, MENTAL DESIGN WORKS çatısı altında gerçekleştirdi. NUR REZİDANS'ı tasarlarken daire sahiplerinin en önemli ihtiyaçlarından yola çıkarak, farklı alanlardaki mimarların tecrübeleri uyum içinde bir araya getirilen projede; 650 m² yeşil alan, 70 m² sosyal alan, çocuk parkı, süs havuzu, kamelya, kapalı otopark, her daireye özel depo alanı, mutfak dahil her odaya DAIKIN marka multi split klima, paslanmaz yalıtımlı su deposu, SCHUCO marka pencere sistemleri ve ısı yalıtımlı LOVE cam kumandalı motorlu stor perde, daire giriş holleri ve koridorlar SERANİT granit kaplama, mutfak ve banyo zeminleri fayans kaplama, banyo duvar seramikleri SERANİT marka, banyo dolapları gövde ve kapaklar BADELLA high gloss lake, vitrifiyeler DURAVİT, banyo bataryaları GROHE, VAİLLANT kombi ve petekle ısıtma sistemi, asansör, jeneratör sistemi, dairelerde görüntülü diafon mevcut.


MEDEL YAPI; MEDEL TIP, 22 yıllık iş deneyimini ve tecrübesini birleştirerek 2013 yılında MEDEL YAPI’yı kurmuştur. MEDEL YAPI’nın ilk projesi İstanbul Göztepe’deki NUR REZİDANS’dır. Marka çalışmasını başlatan MEDEL YAPI bundan sonra projelerine PLUS LIFE markası ile imza atmaya başlamıştır. İnşaatı başlayan PLUS LİFE Erenköy ise markanın ilk müjdecisidir. Konut ve ticari inşaatlarla birlikte hastane kurum projeleri içerisinde hedef belirleyen MEDEL YAPI, konusunda uzman, uluslararası tecrübe ve bilgiye sahip ortak partnerlerle birlikte ve danışman kuruluşlarla faaliyetlerini sürdürmektedir. 


NUR REZİDANS SATIŞ OFİSİ: ( 0216 )  356 33 35 /  www.medelyapi.com



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı