29 / 04 / 2024

Nef Suites Haliç!

 Nef Suites Haliç!

İstanbul'un en eski semtlerinden biri olan Haliç'te Nefes kelimesinden gelen Nef ismi ile inşa ettiği projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Timur Gayrimenkul'ün inşa ettiği Nef Suites Haliç detayları...


Nef Suites Haliç detayları haberimizde yer alıyor. Nef Flats ve Nef Suites adlı 2 bölümden oluşan Nef Suites Haliç projesi Nefes kelimesinden gelen nef ismi ile inşa ettiği projeleriyle dikkatleri üzerine çeken Timur Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


İstanbul'un en eski eski semtlerinden biri olan ve tarihi dokusunu halen koruyan Haliç'te inşa edilen Nef Suites Haliç projesi 1 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut seçeneklerinden oluşuyor. 


Nef Suites Haliç projesinde yer alan 1 oda 1 salonlar 60 metrekareden başlayıp 90 metrekareye kadar, 3 oda 1 salonlar ise 90 metrekareden başlayıp 125 metrekareye kadar yükselen büyüklüklere sahip.


15 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Nef Suites Haliç 61 metrekare inşaat alanına sahip. Projede toplamda 288 konut yer alıyor. 


5.5 milyon yatırım bedeli ile yaşam bulan Nef Suites Haliç teslimleri 2013 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.


Nef Suites Haliç fiyat!


Nef Suites Haliç fiyat ları 200 bin TL'den başlıyor.


Nef Suites Haliç ödeme planı!


Nef Suites Haliç ödeme planı na göre projedeki konutlar yüzde 10 peşinat ve yüzde 15 oranında teslimde gerçekleştirilecek ara ödeme ile satılabiliyor. Projede geri kalan tutar banka kredisi ile ödenebiliyor.


Nef Suites Haliç projesi 4 bloktan oluşuyor. Projede yer alan 2 blok konutlar için 1 blok da ofisler için tasarlandı.


Tavan yüksekliklerinin 6 metre olduğu Nef Suites Haliç projesinin tasarmı Som Mimarlık tarafından gerçekleştiriliyor.


Projede; barbekü alanı, yüzme havuzları, karaoke odası, davet salonu, sanat atölyesi, kişisel gelişim stüdyosu ile misafir odaları bulunuyor.


Nef Haliç satış ofisi Büyükdere Caddesi Yapı Kredi Plaza C Blok Kat: 16 Levent 34330 İstanbul.


Telefon :0850 250 06 33 


Web Adresi :www.nefhalic.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com



Önerilen Bağlantılar : NEF Foldhome