27 / 04 / 2024

Moment İstanbul'da Haziran ayına özel kampanya! Yüzde 1 KDV!

Moment İstanbul'da Haziran ayına özel kampanya! Yüzde 1 KDV!

AC Yapı, Kartal’da inşasına devam ettiği Moment İstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyen herkese Haziran ayına özel çok cazip bir teklif sunuyor.


Yüzde 1 KDV avantajına sahip projede daire fiyatları 295 bin TL’den başlıyor. Ayrıca 120 aya kadar yüzde 0,94 faiz oranıyla anlaşmalı bankalar aracılığıyla kredi de kullanılabilen projede, alternatif ödeme planları da yer alıyor.


100 MİLYON DOLARLIK YATIRIM


Tamamlandığında 2 bin 200 kişinin yaşayacağı Moment İstanbul toplam 10 bin 157 metrekare arazi üzerine kurulu ve tamamlandığında Kartal’ın en büyük yaşam alanlarından biri olacak. Kartal E-5 bandında, Adalar manzarasına hakim bir noktada konumlandırılan Moment İstanbul’da inşa çalışmaları hızla devam ediyor.


ÖRNEK DAİRE ZİYARETE AÇILDI


AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1’den 5+1’e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuyor. Projenin satış ofisinde yer alan 2+1 tipindeki örnek daire de konut alıcılarının ziyaretine açıldı. Dairelerin büyüklükleri 74,69 metrekare ile 314,23 metrekare arasında değişiyor.


Moment İstanbul projesi kapsamında; yüzme havuzlarından çocuk oyun alanlarına, 7/24 güvenlikten seyir terasına kadar pek çok donatıya da yer veriliyor. Projede; sauna, hamam, spa, kapalı otopark, fitness, dinlenme alanları, yüzme havuzu gibi spor ve sosyal donatı alanları da bulunuyor.


HER NOKTAYA ULAŞIM KOLAYLIĞI


E-5’in ve Kartal Metrosunun yanı başında bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 15 dk, Adalet Sarayı’na 2 dk. ve Kartal Sahiline 5 dakika uzaklıkta yer alıyor. Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası’na hakim manzarasıyla da dikkatleri üzerine çeken Moment İstanbul’da teslimler 2017 Mart ayında gerçekleştirilecek.



Önerilen Bağlantılar : 3. Havalimanı, Yeni konut projeleri