27 / 04 / 2024

Metropark Halkalı fiyat!

 Metropark Halkalı fiyat!

Teknik Yapı'nın Halkalı'da hayata geçirdiği 1270 konut ve 6 ticari üniteden meydana gelen projesi Metropark Halkalı fiyat bilgileri...


Metropark Halkalı projesi Teknik Yapı tarafından inşa ediliyor. Halkalı İkitelli'de eski Bahariye Halı fabrikasının arsası üzerinde hayata geçirilen Metropark Halkalı projesi toplam 1270 daireden meydana geliyor. Projede ayrıca 6 ticari ünite bulunuyor.


Metropark Halkalı fiyat!


Metropark Halkalı fiyat bilgilerine göre projedeki konutlar 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. 


İnşaat alanının da 213 bin 800 metrekare olarak tasarlandığı Metropark Halkalı projesinde bir çok ödeme seçeneği bulunuyor. Projede yüzde 5 peşinat ödemek yeterli oluyor. Banka kredisi kullanılabilen Metropark Halkalı projesinde firma bünyesinde yer alan ödeme seçeneklerinden de yararlanılabiliyor.


Projede; 24 saat tamirat, bahçe işleri, site içerisindeki tesislerin işletilmesi, çevre bakımı ve daha bir çok sosyal olanak bulunuyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatiflerinden oluşan Metropark Halkalı projesindeki dairelerin büyüklükleri 40 metrekare ile 133 metrekare arasında değişkenlik gösteriyor.



Atatürk Mah. Şehir Er Necati Özgel Sk. No:2 İkitelli, Küçükçekmece, 34303 İstanbul


Telefon: 444 10 08

Web Adresi: www.teknikyapi.com


Melek GÜNER/Konuttimes.com