12 / 05 / 2024

Mecidiyeköy Nurol Tower fiyatları! Metrekaresi 5 bin dolar!

 Mecidiyeköy Nurol Tower fiyatları! Metrekaresi 5 bin dolar!

Nurol Gayrimenkul'ün İstanbul Avrupa Yakası'nın en işlek bölgelerinden biri olan Mecidiyeköy Çağlayan'da inşa ettiği Mecidiyeköy Nurol Tower fiyatları na göre projede yer alan evofisev konseptli rezidanslar metrekaresi 5 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor...


Nurol Gayrimenkul'ün Mecidiyeköy Çağlayan'da inşa etiiği Nurol Tower, 242 rezidanstan meydana geliyor. 6 bin 842 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Nurol Tower Evofisev konsepti ile hayata geçiriliyor.


Mecidiyeköy Çaağlayan Yeniyol Caddesi üzerinde inşa edilecek olan Nurol Tower, E-5'in hemen yan tarafında inşa ediliyor. 


Çağlayan Adliyesi'ne yürüme mesafesinde inşa edilen Mecidiyeköy Nurol Tower projesinde banka konut kredisi kullanılabiliyor.


Mecidiyeköy Nurol Tower fiyatları!


Mecidiyeköy Nurol Tower fiyatları na göre projede yer alan rezidansların metrekaresi 5 bin dolar ile 7 bin 500 dolar arasında değişkenlik gösteriyor.


Projede; vip restoranlar, sky lounge, toplantı salonları, cafe, eczane, copy center, kuaför, güvenlik, kapalı otopark alanları gibi bir çok sosyal aktivite alanı yer alıyor.


Yeni Yol Cad. İzzet Paşa Mh. No:3 Mecidiyeköy, Şişli - İstanbul

444 64 96

www.nuroltower.com.tr



Melek GÜNER/Konuttimes.com