03 / 05 / 2024

Nurol Tower Mecidiyeköy fiyat!

Nurol Tower Mecidiyeköy fiyat!

Nurol Tower Mecidiyeköy fiyat listesi için haberimizden faydalanabilirsiniz. Projede yer alan dairelerin alanları 73 metrekare ile 291 metrekare arasında değişiyor...


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Nurol Tower projesi, İstanbul Şişli Mecidiyeköy'de konumlandırılıyor. Nurol Tower Mecidiyeköy fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce projeden bahsedelim...


243 adet home ofis, 36 adet ticari ünite ve 12 adet ofisten oluşan Nurol Tower Mecidiyeköy projesinde satış süreci devam ediyor.  Proje 6 bin 842 metrekare alan üzerinde konumlandırılıyor.


Nurol Tower Mecidiyeköy projesinde bulunan dairelerin alanları 73 metrekare ile 193 metrekare arasında değişiyor. Projede toplam 291 adet bağımsız birim bulunuyor.


Banka kredisine uygun olan Nurol Tower Mecidiyeköy fiyat bilgisi için projenin satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. Projenin satış ofisi telefon numarası 444 6496.


Mecidiyeköy Nurol Tower projesinde toplantı salonları, restoran, kapalı otopark gibi sosyal alanlar ve hizmetler sunuluyor.


Nurol Tower Mecidiyeköy iletişim

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: www.nurolgyo.com.tr

Esra Nur AÇKI/Konuttimes.com