29 / 04 / 2024

Marin Park Tuzla ödeme planı!

 Marin Park Tuzla ödeme planı!

Marin Park Tuzla ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılabiliyor. ATS Marin Park Tuzla Evlerinde daireler minimum 300 bin liradan başlayarak yükseliyor...


ATS Grup İnşaat tarafından inşa edilen Marin Park projesi lokasyon olarak İstanbul'un Anadolu Yakasında yer alan Tuzla bölgesinde konumlandırılıyor. Marin Park Tuzla ödeme planı bilgisi haberimizin devamında yer alıyor. 

 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Marin Park Tuzla projesi toplamda 50 adet daireden oluşuyor. Marin Park Tuzla ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 14 ay sonra cevabı veriliyor.


Marin Park Tuzla ödeme planı:


Marin Park Tuzla ödeme planı bilgisine göre banka kredisi kullanılarak projeden daire satın alınabiliyor. Marin Park Tuzla Evlerinde yer alan 2+1 daireler 98 metrekare ve 3+1 daireler 106 metrekare ile 124 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.

5 katlı 3 blok halinde yükselen Marin Park Tuzla Evlerinde satışlar devam ediyor. Marin Park Tuzla satılık daire fiyatları bilgisine göre 1+1 daireler 300 bin liradan ve 2+1 daireler ise 350 bin liradan başlayarak yükseliyor. 


Marin Park Tuzla nerede?

Marin Park Tuzla adres:  İstasyon Mahallesi, Şehitler Caddesi, No :93 Tuzla / İstanbul


Marin Park Tuzla telefon numarası:

Tel: 0507 643 02 75

Web: www.atsgrupinsaat.com

Safiye ŞİMŞAK/Konuttimes.com