29 / 03 / 2024

ATS Marin Park Tuzla Evleri ödeme planı!

ATS Marin Park Tuzla Evleri ödeme planı!

ATS Marin Park Tuzla Evleri ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor. Ödeme planı ve fiyat listesi detayları haberimizde...


İstanbul Tuzla'da hayata geçirilen Marin Park projesi, ATS Grup İnşaat'ın imzasını taşıyor. 2 etap olarak tasarlanan projede teslimler 14 ay sonra yapılacak.


ATS Marin Park Tuzla ödeme planı hakkında bilgi vermeden önce biraz proje detaylarından bahsedelim... 2 etap olarak yükselen projenin birinci etabında 50, ikinci etabında ise 96 adet daire bulunuyor.


İkinci etabının 1 ay sonra satışa çıkmasının planlandığı ATS Marin Park Evleri'nde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. 3 blok olarak yükselen projede bloklar 5 katlı olarak tasarlandı.


ATS Marin Park Tuzla Evlei ödeme planı kapsamında banka kredisi ile vade imkanı sunuluyor. Projede ki 2 oda 1 salon daireler 98 metrekare, 3 oda 1 salon daireler ise 106 metrekare ile 124 metrekare arasında değişen alana sahip.


ATS Marin Park Tuzla Evleri ödeme planı hakkında detaylı bilgi almak istiyorsanız projenin satış ofisiyle iletişime geçebilirsiniz. Projede 2 oda 1 salon daireler 300 bin TL, 3 oda 1 salon daireler ise 350 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


ATS Marin Park Tuzla'da kapalı otopark, fitness gibi sosyal imkanlar bulunuyor.


Marin Park Tuzla iletişim

Tel: 0507 643 02 75

Web: www.atsgrupinsaat.com